• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

„Фолк магазин“ е новият дом на попфолка

ByПетър Ангелов

апр. 23, 2021

След дълги години, в които попфолкът нямаше свое издание, днес Ви представяме първи брой на „Фолк магазин“ – новия дом на фолка.

Решихме да направим онлайн издание, а не печатно поради трудностите с разпространението, а и искахме то да е напълно достъпно за читателите, т.е. безплатно.

Гост на броя е рожденичката на месеца Валя, която успоредно с пеенето преоткри по време на пандемията и рисуването като друга своя страст. Кога ще е първата ѝ самостоятелна изложба, ще научите от интервюто с нея.

Вълненията на Глория и дъщеря ѝ Симона покрай раждането и погачата на малката Галина също са част от темите в пилотното издание.

Особено внимание сме обърнали на новите надежди на жанра и за тях ще Ви информираме и занапред най-подробно.

Темата с операциите на носа също е изключително актуална и сме я включили в броя.

В първото издание греят още лицата на Джина Стоева, която благодарение на нашия екип предложи брак на Леонардо ди Каприо, Есил Дюран, сбъднала вече мечтата си да играе на сцената на театър, Фики Стораро, разкаял се за „Издислав“, и младата режисьорка на видеоклипове Радина Миленчева.

Разделени ли са Деси Слава и Благой? Защо Роксана изригна срещу Поли Генова? Кой е Крисанди и има ли той почва в попфолка? На тези и още много въпроси отговори търсете в първи брой на музикалното списание „Фолк магазин“, което от днес можете да разлиствате онлайн на сайта bgvipnews.eu.

Снимки, информация, както и критика към екипа ни можете да изпращате на имейл адрес elpis@gbg.bg

Благодарим Ви предварително за подкрепата!

Йордан Гергов и
екипът на „Фолк магазин“

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *