• сб. юни 22nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

ХОТЕЛ „ИДОЛ“ ТЪРГОВИЩЕ – ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР

ByПетър Ангелов

апр. 5, 2021

Нужен Ви е добър хотел в Търговище за по-дълъг или по-кратък престой? Искате спокойствие, професионално обслужване и комфорт? Заповядайте в хотел „Идол“!

Последвайте хотел „Идол“ в социалните мрежи:

Facebook страница

Instagram профил

Официален уебсайтТой се намира в самия център на града, на няколко минути път от административните институции, банките, културните средища и заведенията за приятно прекарване на свободното време. Обзавеждането е в съвременен стил и предлага удобство и уют на обитаване. Осигуряваме дискретно обслужване, индивидуално отношение и професионализъм, подкрепен от съвременен комфорт.Рецепцията е на Ваше разположение 24 часа в денонощието. При нужда можете да заявите събуждане или друга услуга, да поискате термокана или ютия. Ако желаете питателна закуска, само поръчайте рум сървиз.Когато отсядате в хотел „Идол“ в Търговище, не е нужно да носите много багаж. Предлагаме химическо чистене, пране и гладене. За сигурността на вещите и документите Ви има осигурен сейф.

Гостувате ли при нас със семейството си, можете да разчитате на детска кошарка, а ако идвате по работа, ще Ви осигурим работно бюро.

Хотел „Идол“ Ви предлага висок стандарт и достъпни цени. Заповядайте!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *