• вт. юли 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Християна Лоизу е „Царица на нощта“

ByПетър Ангелов

фев. 26, 2021

Всяка жена заслужава да бъде обичана, силна и винаги красива – с една дума „Царица“!

Това е посланието, с което чаровната певица от острова на Афродита Християна Лоизу се обръща към почитателите си.


„Царица на нощта“ е първата самостоятелна песен на Християна, след като спечели четвъртия сезон на Х-Фактор, а наскоро изненада публиката с участието си в „Маскираният певец“ в образа на Хищницата.


„След три години отсъствие, ето ме отново!“ – споделя тя. „Маскираният певец ми помогна да взема няколко важни решения, едно от които беше именно издаването на песен. Бяха ми необходими няколко месеца, за да обмисля нещата как да се случат, защото след толкова време отсъствие от музикалния бизнес, исках да създам нещо различно и интересно“.
Песента съдържа мотиви от арията на Царицата на нощта от „Вълшебната флейта“ на Моцарт.


„Тази идея се появи в съзнанието ми, когато миналото лято репетирахме арията по вайбър с вокалната ми педагожка от Кипър – Силва Макамиан и изведнъж си казах: Искам да включа този образ в поп песен! Споделих идеята първо на приятеля ми, след което той ме заведе при хитмейкъра Светлин Къслев. И така създадохме „Царица на нощта“! Много съм щастлива от резултата!“
Музиката към песента е дело на Светлин Къслев и Християна Лоизу, текст: Борислав Борисов, аранжимент: Светлин Къслев. Видеото е заснето от екипа на Star Reporters.


Християна Лоизу е вече самопродуциращ се артист. Родената в Кипър Християна, идва на 17-годишна възраст в България, за да учи в НМА „Панчо Владигеров“, където по-късно завършва бакалавър и магистър по оперно пеене и вокална педагогика.

Снимка: Костадин Кръстев – Коко


Към момента Християна е и артист в Музикалния театър „Стефан Македонски“. Участва във „Фантомът на операта“ в главната роля на Кристин и в „Цигуларят на покрива“ в ролята на Хава. Работи също и като вокален педагог.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *