• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Цветина: Ако дискотеките бяха отворени „Нарцис“ щеше да има още по-голям успех! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

апр. 6, 2021

Цветина – вече над четири години най-актуалната фолк изпълнителка, не спира да бълва хит след хит. Красивата брюнетка се радва на небивал успех, който не утихва над четири години. За никого не е тайна,че звездата се изявява и като бизнес дама- като има верига магазини за козметика и парфюми. Какво разказа пред нашият сайт, прочетете в интервюто.

Как дойде идеята за съвместен проект с Murda Boys?

Те се свързаха с мен за да участвам в тяхна песен. След което се срещнахме, запознахме се и песента ми хареса много и я направихме. Винаги съм била отворена за подобен тип колаборации. Ако проекта ми хареса- бих се включила винаги. Благодаря на Murda Boys за поканата.



Голям бум предизвика колаборацията ти с Тони – „Нарцис“. Как се стига до това парче?Как се запознахте?

Попаднах случайно на песни на Тони в ютуб и много харесах излъчването и гласа му и реших, че е подходящ за “Нарцис”. Предложих му и той се съгласи. И това беше мое едно много добро решение. Проекта направи голям успех,въпреки ситуацията в която се намираме в момента,за което съм много щастлива.



Очаквахте ли този успех на парчето?

– Да! Мисля че ако дискотеките бяха отворени, щеше да има още по-голям успех.

Как дойде идеята да снимаш питон във видеото на „Нарцис“?

Много обичам змии и сметнах, че за тази песен ще е подходящо да ги включа. Мисля, че отиват на излъчването на лирическата героиня.



Би ли направила отново колаборация с Тони?

Да, Разбира се! Той е много талантлив и мисля че могат да ни се получат още добри песни.

Какво би го посъветвала?

Надявам се да контактувам с него през годините, но ако случайно не е така след години – му пожелавам да е много е успешен и ако случайно се срещнем – да разговарям отново с онова добро момче, което се запознах.

Мислила ли си да включиш всички песни до този момент и да направиш музикален албум?

Ще се радвам да направя, свой музикален албум, но това не ми е някаква фикс идея и не мисля, че към момента е необходимо да го осъществявам допълнително.



Поради причината,че нямаш музикална компания ти имаш постоянна комуникация с феновете ти. Влияеш ли се от тяхното мнение?

Ако нямам фенове, защо да правя музика? Кой ще я слуша тогава? В музикалния свят единственото, което има най-голямо значение е мнението на феновете. Ако те не ме харесват няма смисъл да правя музика. Макар, че ако никой да не ме харесваше, щях да правя музика и да я слушат близките ми!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *