• чт. май 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Цвети Разложка със специален подарък за 7-мия рожден ден на сина си

ByПетър Ангелов

фев. 27, 2021

Цвети Разложка избра да подари незабравимо изживяване на своя син Никола Москов , а именно почивка в космополитният Дубай.

Компания на красивата Цвети Разложка, прави и Мисис България Роксана Кирилова, с която ги свързва красиво приятелство. Цвети Разложка и Роксана Кирилова релаксират и събират тен.

„Предпочитам децата ни да имат красиви спомени и преживявания с нас, отколкото подаръци!“ – това е и коментара на самата Цвети Разложка.

Незабравимите моменти са запечатани в ефектни фотоси, които могат да бъдат видяни в социалните мрежи на двете красавици. Приказното изживяване за рожден ден, включва изкачване на най-високата сграда в света, спускане по най-страшната пързалка, както и на най-бързата такава и са се возили на най-високото виенско колело в света.

Похвално е, че двете красавици са пропуснали да посетят баровете и нощните клубове, а са се посветили изцяло на децата си и това, те да си изкарат повече от незабравимо. За Цвети Разложка и Роксана Кирилова, Дубай се превърна в дестинация за плаж, почивка, хубави ресторанти и незабравими детски забавления.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *