• пт. мар. 29th, 2024

Цвети Разложка с престижно отличие от Международните награди за мода, бизнес и шоубизнес

ByПетър Ангелов

сеп. 9, 2022

Тази година е много динамична за Цвети Разложка, която се завърна в България заради поредно отличие. На международните награди за мода, бизнес и шоубизнес във Варна собственичката на световния конкурс ,,Lady Universe” бе наградена в категория „Организатор на международни събития“.

Освен това Цвети бе обявена и за фешън икона на церемонията. Тя се радваше на огромно внимание и много от гостите лично я поздравиха, като не пропуснаха да се снимат с нея. С изключително присъствие и скромно поведение, Разложка обърна внимание на всички по време на вечерта. Самата тя сподели, че уважението и признанието за нея са най-голямата награда в живота, а най- щастливите моменти за нея са с детето ѝ. В момента тя отново се е отдала на сина си Никола, който тренира усилено няколко вида спорт и очаква новата учебна година. Разбира се, това не пречи на работния процес на Цвети, която изключително ловко съчетава целия натоварен режим с работни и лични ангажименти, подготовката по новите проекти и предстоящото ѝ пътуване като международно жури на конкурса „Мис Европейски съюз“ в Италия. Дни преди отличието си тя се завърна в България от Токио, където за пореден път се проведе „Lady Universe Japan“ 2022.

Както всяка година от началото на конкурса в Япония, Разложка присъства като собственик и председател на журито на „Lady Universe Japan“ 2022.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *