• чт. мар. 28th, 2024

Честит рожден ден, “Мистър София 2020” Васил Младенов

ByПетър Ангелов

ное. 30, 2020

Днес рожден ден празнува, един от най-младите и талантливи носители на титлата “Мистър София”, а именно Васил Младенов. Името му нашумя като претендент за титлата, а когато спечели, интересът към него се вдигна изллючително много.

Към днешна дата, “Мистър София 2020” Васил Младенов е снимал за редица родни марки, както и е вземал участие в музикални видеоклипове на едни от най-големите и актуални звезди от България, сред които Кирил Атанасов, Данна, Кристиана и много други.

Разбира се, затова че Васил Младенов се превърна в любимец на зрителите и за успешното му развитие, стои един доказан професионалист в лицето на Георги Флоров – PR и менджър, който е основател и на “Статисти Флоров G”.

Редица популярни лица от професионалният и личният кръг на Васил Младенов, успяха да го изненадат с интересни видеопожелания, които можете да видите във видеото, малко по-надолу.

Нашият екип също иска да честити празника на това младо и талантливо момче, както инда му пожелаем много любов, здраве, късмет, успех и само напред и нагоре!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *