• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Галена!

ByПетър Ангелов

май 21, 2021

Днес рожден ден празнува, една жена която промени поп-фолк жанра. Нейното име е Галена.

Галена е изпълнителят, който е всепризнат от всичките си колеги. Галена винаги е била на върха и никога не е слизала от него, именно защото няма по-добра от нея. Тя е фурия, тя е хамелеон, тя е всичко това, от което меломаните винаги си имали нужда.. Неслучайно, Галена има най-много верни почитатели от всичките си колеги и колежки, които винаги намират начин да я изненадат и да бъдат на нейните клубни и концертни изяви.

А Галена.. Хм, Галена прави такова шоу, че остава в съзнанието на всички фенове на поп-фолка години наред.

Меломаните са повече от признателни на Галена за това, че зад гърба си, мегазвездата има цели 5 студийни албума, 1 компилация, 2 видеоалбума и над 74 музикални видеоклипа. В богатият репертоар на Галена има всякакъв стил музика – поп, поп-фолк, RnB, фолклор, дори и международни проекти.

Галена освен ураган на сцената, е и „Мама Ураган“ в живота, както е и заглавието на един от най-големите ѝ хитове. Галена е майка на две прекрасни момчета – Стефан и Александър, които са и най-големите ѝ фенове.

Турнетата и концертите на които е участвала Галена, те са емблематични и определено без нея, публиката не би била същата. Тя е звезда от най-висок ранг и хората я обичат и подкрепят във всичко, което прави.

През 2013, Галена стартира своя линия за марката BEYONDс името GSPOT – Galena for BEYOND. За модните си проекти, Галена се доверява на екипа си, дългогодишният ѝ стилист Добромир Николов и Борче Ристовски.

Всъщност, на GSPOT, залагат много нейни колежки, сред които Цветелина Янева, Глория, Роксана, Преслава, Деси Слава и много други. Роклите от колекцията GSPOT са предпочитани от абитуриентки и абсолвентки.

Галена е носител на безброй призове от България и на международно ниво и неведнъж е споделяла, че за нея наградите са без никакво значение, но знае че многобройните ѝ почитатели се вълнуват от това. Тя винаги е казвала, че вкъщи я чакат двете най-големи награди – Стефан и Александър.

Нашият екип пожелава на Галена да бъде винаги номер едно и никога да не се променя, защото почитателите ѝ я обичат заради това, което е тя – красива, хитова, земна и невероятен човек и професионалист! Пожелаваме ѝ много хитове, много здраве за нея и близките ѝ хора и с нетърпение очакваме новите ѝ проекти!

Снимка: Виктория Сиракова

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *