• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Галена!

ByПетър Ангелов

май 20, 2020

Днес рожден ден празнува една жена, която просто няма аналог. Една жена, която е най-успешният и атрактивен артист в България. Дама, певица и майка! Това е Галена!

Мега звездата на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“ – Галена, с всяка изминала година става все по-различна и все по-продуктивна. Точно когато мислиш че си видял всичко от Галена и няма как да да те изненада – тогава тя надминава себе си! Всъщност, Галена се конкутира единствено и само със себе си, а голяма част от нейните колеги признават нейните успехи и я определят като най-добрата поп-фолк изпълнителка.

Виждали сме Галена всякак – руса, черна, кафява, червеникава – просто тази жена е същински хамелеон и не спира да изненадва винаги многобройните си почитатели. Изпълнителката е сред най-следваните родни знамвнитости в социалните мрежи, което е още един сериозен показател за успеха ѝ!

Вски който е бил на клубно участие на изпълнителката на фирма „Пайнер“ е останал повече от доволен. Галена прави невероятно шоу и винаги оставя меломаните нетърпеливи за следващите им срещи.

Едни от най-гледаните български видеоклипове са именно на Галена. Самостоятелните песни или дуетните предложения на певицата се радват на значително голям интерес от страна на меломаните и ще останат във времето.

Освен като най-успешният Бъшгарски артист, Галена е пример и за жена, дама и майка. Изпълнителката има красиво и здраво семейство и двама сина – Стефан и Александър, на които завиждат всички за красивата и много талатлива майка.

Екипът на Bgvipnews.eu иска да пожелае на Галена да не се променя, да бъде все така красива и талантлива и да ни радва дълги години с творчеството си! И Галена, време е за самостоятелен концерт в зала.. Пожелаваме ти скоро и това да стане факт!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *