• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Емилия

ByПетър Ангелов

мар. 21, 2021

Днес рожден ден празнува, един от най-големите гласове в България, а именно Емилия. Емилия е певица от най-висок ранг и няма музикален жанр, който на таланта ѝ. Доказателство за това са нейните поп-фолк, фолклорни и международни проекти.

Емилия винаги е била любимка на публиката. Още с първият си музикален проект като част от фирма „Пайнер“, певицата постига големи успехи и се настанява трайно в сърцата на меломаните, чак до днешни дни. В богатият репертоар на Емилия има безброй хитове. Умишлено няма да пишем колко са и кои, защото реално тя няма слаба песен. Всеки един проект е оценен високо както от нейните почитатели, така и от тези на поп-фолк жанра.

Изпълнителката винаги е поднасяла много изненади на феновете си, а в края на трудната за всички 2020-та година, точно на 1 декември, певицата пусна в продажба своят музикален албум „Акула“, който се радва на изключително голям интерес и успех. В него, Емилия е събрала всичките си хитове през изминалите 8 години. Любопитен факт е, че Емилия е първият поп-фолк изпълнител, който представя албума си и на USB Flash памет.

КУПИ „АКУЛА“ НА 2 CD ОТ ТУК

КУПИ „АКУЛА“ НА USB ФЛАШ ПАМЕТ

Нашият екип пожелава на изпълнителката да бъде все така красива, усмихната, лъчезарна, добра жена и майка и винаги така на върха в музиката. Никога да не се променя, защото почитателите ѝ я обичат такава, каквато е. Пожелаваме ѝ също по-голям международен хит от „Djeale“, както и много поп-фолк хитове.

Снимка: Теди Грозданов

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *