• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Лорена

ByПетър Ангелов

апр. 4, 2021

Днес рожден ден празнува, една от най-ярките музикални звезди. Една жена, която още с дебютният си сингъл, успя да завладее меломаните, които я определиха като най-силният дебю“ в последните години.. Тя е Лорена.

Тя е сред най-желаните изпълнители за клубни изяви. Тя е истински фурор и изпълнител на най-високо ниво. Всеки който е постил участие на Лорена, иска още и още..

Още с дебютният си сингъл „Все ми е тая„, Лорена даде заявка не просто за хит, а да бъде новият любим изпълнител на почитателите на поп-фолк жанра. Последва „Жена за лудницата„, която също се прие радушно от феновете и се превърна в тотален хит. След втората си песен, Лорена взе участиен в песента на Джулиано „Слушай малката„. Малко след това, третият сингъл прави своята премиера – „Като теб такава„, който отново се настанява в сърцата на меломаните.

Четвъртият проект на Лорена е в колаборация с Галин – „Нощта гърми„, който се превръща в тотален хит за 24 часа! Видеото генерира близо половин милион гледания за тези часове, а феновете са в тотална еуфория.

Петият музикален проект на Лорена е „Внимавай какво си пожелаваш„. Това е първата балада в репертоара на Лорена, а участие в нея взема талантливият Джордан. Песента докосва меломаните и поздравяват Лорена за баладата.

Е, само 24 часа след представената балада, премиера прави шестият проект на Лорена „Ако можеш„, който буквално взривява клубовете и се пее с пълно гърло от почитателите на жанра, както всеки хит на Лорена до момента.

Седмият проект на звездата на „Hit Mix Music“ е озаглавен „#Нищо“ и се приема от меломаните също не по-малко радушно от останалите. Любопитен факт е, че Лорена показва интересна актьорска игра във видеото.

Вредна“ е осмият проект на Лорена, с който продължава своята хитова серия. Изпълнителката представя за изключително провокативен черно-бял видеоклип, който се радва на одобрението на феновете на поп-фолка.

Деветият проект на Лорена е със заглавие „Грешка“ като тук отново освен тотален хит, имаме и изключително интересен и сюжетен видеоклип. Песента влиза в клубовете още в нощта на премиерата си.

Изтича демо версия на неиздавано парче на Лорена „За тебе“, което така и не излиза официално. Именно затова, не е включен проекта в хронологията, която правим.

Проект номер десет е колаборация между Лорена и Алисия и тоталният им хит „Яка е жена ти„. Проекта се радва на изключително голям интерес и буквално звучеше навсякъде – коли, клубове, стрийминг устройства.. Просто с този проект, двете изпълнителки уцелиха в десетката!

След десетият си проект, Лорена взима участие в песента на своята колежка Тереза, а именно „Удобната„, която се налага като един от хитовете на 2019-та година.

Единадесетият проект на Лорена е „Аморална„, а меломаните да възхитени както от хитовият сингъл, така и от ефектният видеоклип, в който участие вземат колегите ѝ Джордан и Саша от „Рико Бенд“.

Дванадесетият проект на Лорена е „Грозен край„. Проектът се радва на топъл прием от страна на почитателите на поп-фолка, които оценяват отново както хитовият сингъл, така и видеоклипът, който като нищо може да грабне „Оскар“.

Тринадесетия проект на Лорена изненада всички много приятно. Тя представи „Мръсен топ“ и очарова многобройните си почитатели. Тук отново освен хитова композиция имаме видеоклип, който е изключително иновативен и не мисля че има друг такъв в България.

Проект номер четиринадесет остави всички без думи. „Черна орхидея“ е и актуалното музикално предложение на хитовата Лорена. Музика, текст, видеоклип – всичко е на най-високо ниво. Адмирации за това, че през тези трудни времена, красивата Лорена ни радва с проекти на такова ниво! Няма лоши отзиви за този проект, просто те кара да останеш без думи и да чувстваш..

Нашият екип пожелава на Лорена да бъде здрава, успешна, обичана и обичаща. Пожелаваме ѝ винаги да носи музиката в себе си, както и да ни радва винаги с нови проекти. Пожелаваме ѝ също да бъде винаги себе си, защото жанра има нужда от нея! Честит рожден ден, Лорена!

Снимка: Теди Грозданов

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *