• сб. апр. 13th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Стоян Радичев

ByПетър Ангелов

апр. 3, 2021

Днес рожден ден празнува най-добрият български дизайнер, а именно Стоян Радичев.

Стоян Радичев е любим дизайнер на дамите в България и на Балканите и определено има защо! В официалния уебсайт на Радичев, можете да намерите невероятни рокли, които ще превърнат всяка жена в принцеса. Бутикът на Стоян Радичев се намира в Асеновград на улица

Освен рокли, при Стоян Радичев ще намерите подходящи чанти, обувки, колани, чокъри, диадеми, гривни, тениски, поли, обеци и парфюми.

Хиляди дами се довериха на Стоян Радичев за свойте специални поводи, а именно сватбен ден, абитуриентски или абсолвентски бал и много други.

Много са популярните личности и изпълнителките, които залагат на тоалетите на Стоян Радичев. Сред най-популярните такива са Емануела, Лорена, Лидия, Десита, Теди Александрова, Александра Петканова, Гери Дончева, Данна, Цветина, Лина Цанева, Камелия, Ариа и още много други.

Нашият екип пожелава на Стоян Радичев да бъде все така талантлив, все така номер едно и най-вече, да бъде здрав, за да може да създава красота и да бъде винаги най-добрият в своята професия. Пожелаваме му също здраве за цялото му семейство, близките му хора и екипът, с който работи. С интерес ще следим всичко случващо се около него и новите му проекти.

Последвайте Стоян Радичев навсякъде:

Официален уебсайт

Facebook страница

Instagram профил

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *