• пн. юли 15th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Тони Стораро гостува в наградения за най-добър нощен клуб в България

ByПетър Ангелов

мар. 28, 2024

Обичаният от малки и големи Тони Стораро ще бъде специален гост на най-добрият нощен клуб във Велинград, а именно клуб BOA Beast or Angel.

Всяко участие на Тони Стораро в клуб BOA Beast or Angel е паметно и определено след това се говори много дълго за него..

При всяко участие на човекът глас в BOA Beast or Angel, посетители на клуба остават повече от доволни, защото освен че се забавляват на хитовете на Тони Стораро, то те се наслаждават на комфортната и уютна обстановка на клуба. А в комбинация с ненадминато светлинно шоу и един от най-добрите DJ в България – смело можем да кажем, че клуб BOA Beast or Angel просто няма конкуренция.

Именно заради всичко изброено по-горе, клуб BOA Beast or Angel получи и награда от БХРА за „Най-добър нощен клуб“ за 2023 година.

За никого не е тайна, че най-красивите дами от Велинград и околните населени места избират клуб BOA Beast or Angel, защото държат на качеството и лукса, а какво по-доброто има от BOA Beast or Angel?

Съветваме всеки който не е посетил клуб BOA Beast or Angel, до този момент да го направи, защото определено има какво да се види.

В клуб BOA Beast or Angel всеки може да бъде себе си и да не се притеснява от нищо, защото каквото стане в клуб BOA Beast or Angel, си остава в клуб BOA Beast or Angel!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *