• пн. фев. 26th, 2024

Ще те помним завинаги, Денис Теофиков!

ByПетър Ангелов

окт. 30, 2021

Припомняме ви, че миналата неделя, младата надежда на попфолк жанра загина след падане от 7 етаж в София.

Само преди броени часове бе погребението на младото момче, а снимките които обикалят социалните мрежи ни оставят без дъх.. Стотици приятели, колеги, роднини и почитатели изпратиха младото момче в последният му земен път.

Денис го чакаше голямо бъдеще. Момчето щеше да бъде една голяма българска, а защо не и балканска звезда. В репертоара си, Денис имаше само хитове, в които меломаните се влюбваха от първо слушане. „Грешка беше“ бе дебютът на Денис с Цветелина Янева, а след това последва самостоятелният проект „Мило мое„. С „Акула“ и „Тръгвай си„, Денис Теофиков и Емилия взривиха публиката, която споделя че това са едни от най-хитовите и силни проекти в жанра. „Катастрофа“ бе вторият самостоятелен проект на Денис, а веднага след него, „Полудяваш“ с Малката предизвика истински фурор. „И това ще отмине“ е песен, която засегна темата за пандемията от COVID-19 и повдигна духа на меломаните в трудните времена. „Не се отказват“ е квартета с Александър Робов, Цветелина Грахич и Малката. „Милион“ пък е колаборацията на Денис Теофиков с Анелия, която меломаните просто обожават. „Lockdown“ е вторият проект на Денис Теофиков и Малката, който е свързан с пандемията от COVID-19. „Като за последно“ е третият и последно издаден официално проект на младият изпълнител.

В интернет пространството се появи и демо версия на красива песен, която не е направила официална премиера, но меломаните признават че ги докосва истински..

https://youtu.be/kNVng5dy-Ls

Денис, почивай в мир! Никога няма да бъдеш забравен! Благодарим ти за хубавата музика и огласяй небесата!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *