• пт. май 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Юлия Бикова грабна вниманието с вълнуващ тийзър

„Roma Italiano“ – новият проект на Юлия Бикова съвместно с „Фентъзи Груп Медия“

Юлия Бикова е готова с новия си проект, който е в колаборация със звездите на музикална компания „FGM“ – Мънки и Fantasy Band. Премиерата на видеоклипа към „Roma Italiano“ се очертава да се състои много скоро и вече се очаква с нетърпение от меломаните.

Изпълнителите не пропуснаха да провокират любопитството на почитателите си, като представиха и тийзър към предстоящия видеоклип.

„Дами и Господа, моля бурни аплодисменти за Юлия Бикова!“ – с тези думи музикалната компания представиха тийзъра и определено успяха да грабнат вниманието на музикалните фенове.

Юлия е известна с хубавите си ромски песни, поп-фолк, сръбски, гръцки и турски изпълнения не само в България а и на целия балкански полуостров. Има много участия и в Германия, Швейцария, Испания и много други държави. Пяла е и с най-големите звезди на сърбия като Шабан Шаулич.

Междувременно 2020 година се очертава да бъде наситена с много музикално творчество от група „Фантазия“, тъй като в рамките на няколко месеца момчетата от нашумелия оркестър представиха „Милиони евро“ в колаборация с Джамбо Агушев и песента „Само за мен“, която се превърна в хит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *