• пт. мар. 29th, 2024

Яна Средкова и Илия Георгиев в опасна близост /СНИМКИ/

ByПетър Ангелов

апр. 9, 2023

От доста време насам, една тема циркулира в хайлайф средите, която породи и пикантният въпрос, дали Мисис България Яна Средкова и небезизвестния актьор и водещ Илия Георгиев имат нещо повече от приятелски отношения?

Преди години сцената ги събра като водещи на светско събитие и от този момент двамата са повече от неразделни. Заради близките си отношения, всички си задаваме въпроса сега, дали това приятелство не е прераснало в нещо повече? Вде пак, двамата неведнъж са забелязвани да интимничат и да показват интересна близост помежду си. 

От това което публикуват в социалните си мрежи става ясно, че прекарват по-голяма част от времето си заедно. Без значение дали става дума за разходки сред природата, светски събития или посещения във фитнес залата.

И ако това не е любов, то тогава ние не знаем какво е!

По време на участието си в едно лт най-гледаните предвания в родният ефир „Черешката на тортата“, Яна загатна че може и да има мъж до себе си, но го пази в дълбока тайна. 

Имайки предвид, че Илия Георгиев е имал отношения с продуцентите на една от най-рейтинговите телевизии, но в друг формат, се носят слухове че именно той е лансирал участието на Яна в предаването.

Дали това е така, ние не можем да потвърдим. Също не бихме могли да потвърдим дали двамата са повече от приятели, но каквито и да са, приковаха интереса към себе си и се првърнаха в най-обсъжданите личности в страната.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *