• пт. мар. 29th, 2024

Изпълнителката Нуртен Юнсев долетя от Анталия за “Роди дете в България”

ByАтанас Лазаров

май 20, 2021

Чаровната Нуртен Юнсев пристигна за благотоворителния бал от Анталия, за да го подкрепи от сърце.

Невероятната Галя Георгиева, майка на двама малчугани, откри пролетния бал с химна на кампанията “Мечта за дете” в компанията на детска вокална група “Палави ноти”.

Организаторката Ивелина Рускова ( в средата) с Боряна Баташова,Пейо Пеев – създател на група Спринт, радио водещия Атанас Стоянов – БГ радио.

Благоевградската художничка подкрепи със свои картини благородната кауза.

Собственикът на турски ресторант “ Тюркюаз” Тюркан Туркер и нейната силна половинка от Истанбул бяха от активните, които подкрепиха бала.

Дизайнерката Веселка Крачунова с популярния художник Иван Яхнаджиев 

Вълшебство – това е думата, с която може да се определи благотворителният пролетен бал „Роди Дете в България“, информират от PRofile interantional.
Балната зала на Grand hotel MILLENNIUM посрещна над 100 присъстващи с големи сърца, обединени от каузата на фондация „Мечта за Дете“, „МамаЗона“ и „Супер БЕБЕ“.
Всеки присъстващ остави частица от душата си в събитието и с присъствието си подкрепи усилията на организаторите да сбъднат повече мечти за собствена рожба.

Богатата програма на вечерта бе радост за очите и сетивата – насладихме се на прекрасно ревю на официални тоалети от българския моден бранд Kiara Fashion, а красивите модели дефилираха с неподражаемия блясък на бижута Goto Jewellery and Diamonds. Музикалните изпълнения на Deep Zone Project, Трио „Елеганс“, вокално студио „Палави ноти“, Боряна Баташова и Нуртен Ерсой приповдигнаха настроението на всички присъстващи.

Особено емоционална бе срещата на гостите със сбъднатите мечти за деца на фондацията – двойки, получили подкрепа и сдобили се с рожба благодарение на подкрепата на „Мечта за Дете“.
Каузата на вечерта – две двойки, за които ще бъдат предназначени събраните от бала средства, накара присъстващите да се развълнуват и да се включат активно в търга с явно наддаване и в томболата с награди. А събраните средства възлизат на 21 410 лв.
“Каквото и да кажем в този момент би прозвучало недостатъчно. Затова БЛАГОДАРИМ И ПОКЛОН!” споделя Ивелина Рускова виновник на кампанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *