• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Най-модерната естетична дентална клиника в София – La Estela Boutique Clinic – отвори врати

ByПетър Ангелов

сеп. 4, 2023

Най-новото бижу на София – La Estela Boutique Clinic. Както и името ѝ показва, това е една бутикова, свръхмодерна естетична дентална клиника, чиято мисия е да предоставя стоматологична грижа на най-високо ниво.

La Estela Boutique Clinic залага на модерна визия, висококвалифициран персонал, пълен набор от дентални услуги, апаратура от най-новo поколение и индивидуален подход към всеки клиент.

В клиниката работи екип от доказали се по цял свят професионалисти, начело с д-р Лидия Ситновска-Станковска. Те са строго профилирани в различните направления – естетична стоматология, лечение на кариеси и ендодонтия, вадене на зъби и поставяне на импланти, детска стоматология и профилактика.

Специалистите на La Estela Boutique Clinic работят с най-съвременното дентално оборудване, покриващо всички стандарти и изисквания. Материалите и инструментариумът, които използват, се внасят от световни производители.

La Estela Boutique Clinic обръща голямо внимание и на своята визия. Още с прекрачването на прага на клиниката клиентът остава изумен. Обзавеждането е дизайнерско. Лукс и комфорт са съчетани в едно и всичко е изпипано до най-малкия детайл. Клиниката е доста просторна, разполага със собствен двор и естествена слънчева светлина. За удобство на клиентите има и безплатни паркоместа.

La Estela Boutique Clinic Ви очаква на ул. „Момино венче“ 1А в столичния квартал „Драгалевци“. Мнозина вече я посетиха и си тръгнаха оттам по-доволни от всякога. Сега е Ваш ред.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *