• пт. мар. 29th, 2024

Румен Борилов: Очаквайте изненади

ByПетър Ангелов

сеп. 26, 2020

В следващите редове мижете да прочетете интервюто ми с Румен Борилов – изпълнител, който се доказа с времето и се превърна в любимец на меломаните. Какво сподели той пред мен, можете да прочетете в следващите редове.

Петър Ангелов: Румен, здравей! Как си, къде те откривам? Поздравления за новият хит “Джакузи”, любимо парче на меломаните, включително и на мен. Разкажи ми как се роди идеята за парчето?

Румен Борилов: Добро утро бих казал, преди малко ставам и вече съм в студиото ми. Имам си традиция тук да се събуждам и да пия кафето си. Разпределям си задачите за деня и работя здраво. Идеята за парчето не носи кой знае каква история – хрумна ми докато бях с приятели в едно джакузи.

Петър Ангелов: Очакваше ли такъв грандиозен успех? Парчето има близо 2 000 000 гледания за по-малко от месец?

Румен Борилов: Очаквах интерес към парчето, но чак такъв не – буквално заляхме интернет. Бяхме в ютуб първи в тренда за музика, в тик-тока минахме 10 хиляди видеа над трака и общо взето си го смятам за хит.

Петър Ангелов: Обмисляш ли да направиш албум? Знаеш, в момента много твой колеги правят албуми..

Румен Борилов: Албумите никога не са били начин да изкараш пари. Те носят авторитет на изпълнителя и радост на почитателите. Естествено бих пуснал нов албум, въпрос на време е да събера парчета, които да затворя в албум.

Петър Ангелов: Предстоят ли ти още интересни колаборации или ще заложиш на самостоятелни парчета?

Румен Борилов: Тук ще кажа само да очаквате изненади – самостоятелни и дуетни.

Петър Ангелов: Трудно ли е да бъдеш самопродуциращ се изпълнител? Или така имаш повече свобода да покажеш на хората как ти самият виждаш музиката?

Румен Борилов: Много зависи. За мен не е трудно. Когато си имаш верби почитатели те ще те слушат и гледат на всякъде. Въпросът е да усещаш парчетата, които правиш. Да се стареш да останат в историята, да бъдат хитове … и според мен всеки може и сам.

Петър Ангелов: С кои твой колеги би искал да имаш дует?

Румен Борилов: Харесвам много колеги и с много колеги бих направил готини песни. Въпрос на време е.

Петър Ангелов: Къде би искал да живееш и защо? България или чужбина?

Румен Борилов: Според мен камъка си тежи на мястото, винаги ще искам да бъда тук. За жалост много хора бягат в чужбина, защото няма и друг избор.

Петър Ангелов: На какво те научи 2020-та до сега?

Румен Борилов: Тази година научи не само мен а всички хора да обърнем внимание на много неща. Да се радваме на миговете със семействата си, да позагърбим черното ежедневие и да се обичаме и усмихваме повече.

Петър Ангелов: Благодаря ти за страхотното интервю. Какво ще пожелаеш на себе си, а и на нашите читатели?

Румен Борилов: На себе си и на читателите пожелавам здраве, мир и любов. Топлота в душите. А на теб благодаря за готиното интервю и до нови срещи.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *