• пт. мар. 29th, 2024

120 рози от Роксана за Драгана Миркович

ByПетър Ангелов

авг. 25, 2021

Мил жест от една балканска звезда към друга

Ангелогласната Роксана успя да зарадва иконата на сръбската музика Драгана Миркович.

Нашата Роксана набира все по-голяма популярност в съседна Сърбия, а музикалните фенове в нашата съседка я приемат изключително радушно. Всички знаем че сръбските меломани са много критични и рядко приемат чужди изпълнители, но се възхищават пред таланта на Роксана и възлагат големи надежди на нея.

След близо година комуникация между нашата голяма звезда и иконата на сръбската музика, за съжаление среща не се състоя. Причината за това бе благотворителен концерт с участието на Роксана, който нямаше как да бъде отменен и не успя да се срещне с любимата си певица от детството.

120 рози, голям плюшен мечок и картичка с лично пожелание от Роксана достигна до Драгана Миркович във Видин
Драгана Миркович получавайки подаръците си от Роксана

Роксана вижда реакцията на Драгана Миркович и как подаръка достига до нея благодарение на това, че момичето от екипа на Роксана е на видеовръзка с нея.

Роксана не успява да сдържи емоциите и сълзите си от щастие, че една нейна мечта се е сбъднала..

Ето какво сподели Роксана в социалните си мрежи и колко силни думи изказа за гранд дамата на сръбската музика.

Прилагаме текста без редакторска намеса:

След дванадесет години на голямата сцена , след толкова концерти и срещи с моите фенове ,след толкова награди за пръв път усетих какво е да ти бие сърцето като лудо .
Това е най голямата награда в кариерата ми . Немога да ви опиша как се чувствам , то е велико усещане . Докато ви пиша за това , настръхвам и очите ми се пълнят със сълзи ,но от щастие и възхищение към нея ,голямата Dragana Mirkovic! Тъй като не можах да отида изпратих своите извинение с букет от сто и двадесет рози , един пухен мечо и лично написана картичка до нея .
Бъди ми жива и здрава, благословена и много щастлива. Остани все такъв красив и добър човек . Искам да знаеш, че в моя живот добрият пример за успяла, жена, певица , майка и истински човек си ти . Аз обичам не само твоята музика, аз обичам начина ти на живот , начина ти на мислене ,защото си толкова голяма звезда, а си запазила в сърцето си една земна и достойна личност . Ти си като книга на която всяка страница тежи от любов ,от много любов. Обичам те безкрайно много, моя прекрасна Драгана Миркович .
С нетърпение очаквам новогодишната програма на DMSAT TV тази година, където ще те прегърна и ще ти изпея моята “ Kraljica „, специално за теб Кралице . Обичам те много!

Драгана Миркович записа видео, с което благодари на Роксана за милият жест. Сръбската мегазвезда сподели че е искала да се види с нашата талантлива изпълнителка и я покани да бъде част от новогодишната програма на музикалната телевизия DM SAT.

Меломаните са в тотална еуфория и се чудят, дали двете изпълнителки биха ги зарадвали с дует. Дали това обаче е възможно, само времето ще покаже.

Снимка: DT Design

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *