• пт. мар. 29th, 2024

15-то издание на Балкански Салса Конгрес в Боровец през декември

ByПетър Ангелов

сеп. 13, 2022

Стартирайте празниците с незабравимото преживяване да бъдете част от 15 Балкански Салса Конгрес!

А какво ще кажете да впечатлите всички по Коледа и на Нова година?

15 Балкански Салса Конгрес ще бъде в началото на декември в хотел „Самоков“, град Боровец и продължава 5 дни ( 01.12.2022 – 05.12.2022). Дни изпълнени с танци, които ще обогатят и надградят вашите умения, а ако нямате такива, то със сигурност ще придобиете.

Това е и един от най-големите фестивали в Европа, защото ежегодно се събират над 3 000 човека ор различни крайща на света – Гърция, Турция, Румъния, Англия, Холандия, Латинска Америка, Испания, Белгия, Германия, Италия и други.

Впуснете се в магията на латино музиката и танците и накарайте кръвта ви да кипи. Това приключение определено заслужава да се изживее. Подарете си емоция като никоя друга! На 15 Балкански Салса Конгрес ще се срещнете с много хора на всякаква възраст – от малки до големи, хора с всякаква професия и социален статут, които са завладяни от магията на латино танците.

Очакват ви незабравими партита от всякакъв характер – до басейна, до изгрев слънце, афттрпарти и още много, които ще бъдат разпределени в 7 зали. Състезания в различни категории същи няма да липсват, защото хора от всякаква възраст ще се впуснат в надпреварата за победа.

Събитието ще бъде подкрепено от много артисти, DJ, танцови формати, танцьори и други, а кои ще бъдат те, следете за ъпдейти на събитието в социалните мрежи.

СЪБИТИЕТО ВЪВ FACEBOOK

БИЛЕТИ ЗА СЪБИТИЕТО

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *