Андреа: Имам около 10 нови песни!

 

Балканската звезда Андреа, за пореден път отговаряше на въпросите на меломаните, чрез социалната мрежа Instagram. Андреа е една от най-следваните изпълнителки в социалната мрежа и има безброй почитатели от целият свят.

Най-честите въпроси около звездата на Балканската музика, бяха свързани с новите ѝ проекти. Както вече много от вас знаят, съвсем скоро, премиера ще направи дългоочакваният дует с Крум. От малкото хора, които вече са чули песента, споделят че това е тотален хит! Сред тях е и изключително успешната Моника Валериева, с която неотдавна бяха на живо, в социалната мрежа Instagram.

Част от предстоящият дует на Андреа и Крум, чуйте тук:

Любопитен факт е, че Андреа сподели че има около 10 нови парчета, което изключително много развълнува почитателите ѝ.

По всичко личи, че Андреа не е преднабрегнала кариерата си, напук на спекулациите на жълтите медии и новини. Изпълнителката работи неуморно и се старае да представя само качествени проекти на меломаните, които оценяват творчеството ѝ изключително високо.

Друг любопитен въпрос бе, дали скоро, меломаните ще могат да видят Андреа в някое интервю. Тя сподели, че не смята да дава интервю на този етап, защото въпросите ще бъдат насочени главно към личният, а не към професионалният живот на Балканската звезда.

Екипът на Bgvipnews.eu отправя покана към Андреа за интервю, което със сигурност няма да бъде насочено към личният ѝ живот.

Междувременно, творчеството на Андреа покорява нови върхове. “Miss California” с Mario Joy, “Amor Peligroso” и “Как те искам” бяха сред хитовете на лятото, а ремикси на “Amor Peligroso” и “Miss California” завладяха Балканите и се радват на милиони гледания!

.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.