Без Емилия на концерта “18 години телевизия Планета”

 

Една от най-обичаните и най-гласовити изпълнителки на фирма “Пайнер” – Емилия, сподели с почитателите си в социалните мрежи, защо няма да присъства на големият концерт по случай 18-тия рожден ден на телевизия “Планета”.

View this post on Instagram

Преди да се появят каквито и да било спекулации,свързани с отсъствието ми в концерта “18 години Планета ТВ”,смятам,че сама трябва да споделя защо взех това решение.В момента съм изцяло съсредоточена върху няколко проекта,които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка,цялото ми време и внимание.Вече 20 години съм артист на музикална компания Пайнер-години,през които не съм спирала да работя и да затвърждавам позиции с таланта си.За това време,вече се чувствам достатъчно зряла,за да преценявам сама,кое е полезно за бъдещето ми.С Митко и Мария Димитрови сме в прекрасни отношения и продължаваме да работим заедно.На всички мои почитатели,искам да благодаря,че са с мен и вярвам,че с това отсъствие няма да ги разочаровам-с всичко,което създаваме сега, само искам да ги зарадвам.

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on

Емилия наистина е един от най-качествените артисти в българската музика и през годините доказа че нито един жанр не може да се опре на ангелският ѝ глас.

Меломаните са колкото разочаровани, толкова и радостни, защото Емилия побърза да ги успокои че е добре и няма конфликти с продуцентите си, а отсъствието ѝ ще бъде защото подготвя нови проекти. Меломаните са в тотална еуфория, защото Емилия вдига нивото на проектите си и се доказва като един от най-добрите изпълнители на Балканите.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.