Без Преслава на концерта “18 години телевизия Планета”

 

Още една от най-обипаните изпълнителки на фирма “Пайнер” обяви че няма да бъде на предстоящият концерт по случай 18-тият рожден ден на телевизия “Планета”.

Изненадващо е, защото Преслава има една от най-силните си професионални години и тази година разби на пих и прах колежките си. Представи нов албум, който включваше цели 5 нови хита и съвсем очаквано се превърна в най-продаваният албум.

View this post on Instagram

Здравейте, приятели!😊Искам да ви уведомя, че няма да участвам на концерта по случай рожденният ден на телевизия Планета! За да избегна спекулациите, които ще предизвика отсъствието ми на това събитие, реших да ви съобщя какви са личните ми съображения! На първо място бих искала да кажа, че съм в прекрасни отношения с моите продуценти и решението ми е съгласувано с тях. Най-вероятно за много от вас това ще бъде изненада, защото изпращам една от най-силните си години в професионален план, но от опит знам, че за да се представя подобаващо на това грандиозно събитие, ще изисква доста време, с което за съжаление не разполагам, поради поетите отдавна професионални и лични ангажименти. #preslava

A post shared by Preslava (@preslava_official) on

Преслава успокои почитателите си, че е в прекрасни отношения с продуцентите си!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.