Хитовата Алисия избухва с нов хит!

 

Звездата на “Ара Мюзик” и “Фен ТВ” не спира да работи по новите си проекти и да радва меломаните с клубните си изяви из цялата страна.

За никого не е тайна, че Алисия е най-желаният изпълнител за клубни и концертни изяви и графикът на хитовата изпълнителка е винаги пълен. Въпреки това, Алисия съчетава работата си с това да бъде една дама с много фитнес и класа и много добра и грижовна майка.

От началото на 2019-та година до сега, Алисия реализира два дуетни проекта, които спечелиха меломаните от първо слушане. “Яка е жена ти” и “Няма упойка” са два проекта на най-високо ниво и се радват както на голяма гледаемост в Youtube, така и на много положителен прием от меломаните в клубовете.

Е, сега Алисия загатна за новият си проект. За него освен нея, загатна и топ коафьорът и приятел на звездата – Ивайло Колев, с когото певицата работи от години.

View this post on Instagram

Време е за нещо ново😊

A post shared by ALISIA (@alisiaofficial_) on

Меломаните са в трепетно очакване на новият проект и не се съмняват, че отново всичко ще бъде изпипано до съвършенство. Алисия е от малкото изпълнители, които имат собствен почерк в музиката и песните ѝ не звучат комерсиално, а много приятно и различно.

Един от слуховете из медийното пространство е, че Алисия подготвя проект със звездата на “Alpha Music” – Лидия. Дали е така? Предстои да разберем много скоро..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.