Джорджия залага на “Чукай”!

 

Както вече стана ясно едни от най-хитовите изпълнители на „Пайнер“ няма да участват на концерта по случай рожденият ден на телевизията по незнайни причини,което доведе до редица въпроси от страна на феновете на поп-фолка,но за съжаление никой не получи отговор.

Пореден скандал в публичното пространство се заформи преди броени часове- този път предизвикан от Джорджия. -Изпълнителката ,която преди години бе част от конкурентната  телевизия „ФЕН ТВ“,но прекрати отношения  с  тях и си даде дълга пауза,поради сериозни здравословни прични,през тази година се завърна като изпълнител,част от фирмата на Митко Димитров и даде сериозна заявка  за конкуренция на колежките  си . Само дни след премиерата на проекта,той бе свален от всички платформи на „Пайнер“, по неясни причини . Така и никой не даде информация,защо проекта е свален от ефир,дори и самата изпълнителка предпочете  да замълчи и не даде отговор. Само преди часове Джорджия сподели кадър от снимачният процес на новият си проект, със скандалното заглавие „Чукай“,но не конкретизира къде да очакваме проекта. „Кого,къде,кога…Скоро“-с това нейно сюрпризиране на проекта тя хвърли в пета глуха отново всички в публичното пространство и създаде смут в социалните мрежи. „Дали е напуснала Пайнер?“ , „Какво се случва?“ – това са само част от коментарите  на фолк маниаците.

Какво наистина се случва с договорните отношения на Джорджия и „Пайнер“? Зад кулисите нейни колежки разказват,че Джорджия е била цензурирана  от нейният музикален продуцент за точно този проект,тъй като бил много скандален.Какво наистина се е случило предстои да разберем,след седмица,когато е премиерата на проекта.Къде ще е качен и кой е новият музикален продуцент на изпълнителката,ако наистина е прекратила  отношения с „Пайнер“,ще разберем скоро.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.