Роксана в подкрепа на Йорданка Фандъкова!

 

💙6️⃣8️⃣След като 17 години живея в София и аз искам да заявя твърдо подкрепата си за единствената достойна кандидатура за кмет на София и това е разбира се прекрасната г-жа Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova .6️⃣8️⃣💙


Подкрепям г-жа Йорданка Фандъковa ,защото тя преобрази тъмна и мрачна София в една красива, елегантна и модерна европейска столица .
София от нейното управление насам има характер, харизма, стил , удобства, перспективи, цели и резултати . Всичко това е благодарение на много труд ,на много работа ,а не на безмислени приказки. 6️⃣8️⃣💙
Виждам един добър и честен човек в очите на г-жа Йорданка Фандъкова. Виждам една голяма взаймна любов между нея и София и всичко това в името на софиянци и за софиянци . Виждам една безкрайно сладка и мила жена и майка на която се възхищавам . Така е защото в работата си тя е работохолик, професионалист , строга и справедлива .
Подкрепям личността Йорданка Фандъкова без значение чий кандидат е ,защото София трябва да бъде управлявана правилно, открито и честно .Защото трябва да обичаш София. Защото трябва да се работи за София и тя е човекът който го прави . Нека да я подкрепим с номер 6️⃣8️⃣💙в интегралната бюлетина в неделя. Аз съм убедена в нейният успех, защото нейната победа е победата на всички съвременни,свободни здраво и демократично мислещи столичани.
София Роксана/Roksana #избори2019 #кмет #ЙорданкаФандъкова

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.