Галена за Преслава: “Обичаме я!”

 

Мега звездата на фирма “Пайнер” и телевизия “Планета” бе на живо в социалната мрежа Instagram, защото в клуба в който имаше участие имаше полицейска проверка.

Интересни бяха въпросите на меломаните и макар да беше около 3:00 през нощта, видеото се гледаше от близо 700 души, който не спираха да изразяват любовта си към Галена и да задават въпроси на любимата си изпълнителка.

Най-честите въпроси бяха свързани с отношенията между нея и Преслава. Е, макар мнозина очакваха Галена да каже нещо скандално, то изпълнителката заяви, че я обича! Точно така, Галена дори направи комплименти на Преслава. Дали това не е опит за стопляне на отношенията, или двете са приятелки отново?

Вижте във видеото тук.

Не закъсняха и молби Галена да изпълни любимите песни на меломаните. Една от тях бе един от най-големите хитове на Галена “Душата ми крещи”.

Вижте видеото тук.

Разбира се, изпълнител от ранга на Галена много лесно може да имитира различни изпълнители. Но не подигравателно, разбира се! Галена винаги е демонстрирал изключително голямо уважение към колегите и колежките си и заяви че се могат да бъдат имитирани само емблематичните изпълнители!

Виж видеото тук.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.