Андреа: Аз съм най-коментираната жена в държавата!

 

Балканската звезда Андреа, отвърна на всичките медийни нападки към нея.

Интересното в случая е, че изключително големи и успешни медии и уебсайтове написаха купища грозни неща по адрес на певицата. Интересно е, къде бяха те за да оценят успехите ѝ? Явно ги има само за хейт.. Уви, хейта не е модерен. Вече всеки е злобен и надменен. Сега е модерно и интересно да си добър.

Ето какво сподели Андреа в социалните си мрежи:

View this post on Instagram

Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! 😂 А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни,за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. 😂 Това разбира се не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви! Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, за да може и медийната група, която се занимава с мен да продължава да ме слага на корица. Усещам, че нямате търпение да пусна най-новата ми песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря! #HappyNation

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Макар само преди броени дни да излезе новата песен на Андреа с Крум “Мен ми стига”, балканската звезда зарадва хилядите си почитатели по цял свят че съвсем скоро предстои да излезе и най-новият ѝ хит!

Само преди броени дни, Андреа сподели кадър от студиото на хитмейкъра Оцко, с когото създадоха едни от най-емблематичните песни в кариерата на певицата и като цяло в поп-фолка.

Андреа с нов хит от Оцко!

“Мен ми стига” докосна меломаните и бързо влезе в плейлистата на DJ-те в страната.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.