Цветина: Вече не съм част от “Sunny Music”! Най-доброто предстои!

 

В следващите редове ще прочетете интервюто на Петър Ангелов с Цветина. Определено изпълнителката имаше какво да сподели и даде на меломаните отговори на въпроси, които си задаваха.

Петър Ангелов: Цветина, Здравей! Първо, поздравления за “Мръсна песен” с Рико Бенд, която се превърна в тотален хит в клубовете! Хората се забавляват на песента.. Разкажи ни повече, как се роди идеята?

Цветина: Благодаря, аз също много се радвам, че я пускат във всички актуални клубове, и че достигна до сърцата на хората. Много обичам да танцувам и една вечер бях навън с приятели, както си танцувах разбрах, че трябва да направя кючек. Около 5 месеца се занимавах с песента, защото я правехме на части. За мен беше предизвикателство да измисля текста, да направим музиката и да измислим подходящ клип, но това, което се получи ми харесва.

Петър Ангелов: Отскоро правиш и влогове, който се радват на невероятен успех. Как ти дойде идеята и притеснена ли беше от новото амплоа на влогър.

Цветина: Идеята ми дойде тази година на морето. След почивката ми се заех с тази задача, което наистина признавам ми е най-трудното нещо, което до сега съм правила. Може би отстрани изглежда лесно, но когато излизам с името си и то познато като певица и като жена, която се занимава с бизнес е малко притеснително. Дали ще го харесат? Дали някой няма да каже ” Как може фолк певица да говори на сериозни теми ? “ . Аз съм човек, който се развива в повече сфери, които са различни, и не мисля, че трябва да имам бариери да правя каквото и да било. Вярвам, че всеки трябва да проявява талантите си. Изключително много се радвам, че съм още в самото начало и получавам страхотни отзиви.

Петър Ангелов: Освен всичко, имаш и изключително успешен бизнес с парфюми.. Как върви той, разкажи ни! Кой е най-търсения аромат на 2019?

Цветина: Благодаря на Бог бизнесът ми е успешен и се старая да го развивам все повече. Предстои ми отваряне на нов обект и в момента работя усилено. Много са търсените парфюми, индивидуално е, защото всеки човек има различен вкус.

Петър Ангелов: Изненада прави, че “Мръсна песен” бе качена в канала на Рико Бенд, а не в канала на “Sunny Music”.. Има ли конфликт между вас или сте в перфектни отношения?

Цветина: Вече не съм част от музикалната компания, но сме в чудесни отношения.

Петър Ангелов: Над какви нови проекти работиш? Издай ни малко!

Цветина: Работя над много проекти в момента и се надявам, че най-доброто тепърва предстои.

Петър Ангелов: Има ли изпълнител, с когото искаш да направиш колаборация? Емануела винаги се е изразявал много ласкаво за теб, а меломаните искаха да запишете нещо съвместно..

Цветина: Да в момента съм на такъв етап, че ми е интересно да правя колаборации. А с нея бих направила с най-голямо удоволствие. Тя е прекрасна и аз я уважавам много!

Петър Ангелов: Кое е последното нещо, което те разплака истински? А какво те кара да се усмихваш?

Цветина: Може би най-често плача и се усмихвам на едно и също нещо. Това е, когато видя добрина, чистосърдечна и благородна. Нали се сещате, както на филмите накрая плачем, когато доброто побеждава. А да се смея – смея се всеки ден, много и от сърце. Мисля, че постоянно намирам поводи да се смея, защото без смях живота е немислим.

Петър Ангелов: 2019-та е към своят край.. Каква оценка си даваш? Не говоря за музикалната кариера само, а като личностно развитие.

Цветина: Да съм жива и здрава аз и близките ми хора.

Петър Ангелов: Много ти благодаря за интервюто! Пожелай нещо на читателите на Bgvipnews.eu !

Цветина: Пожелавам им здраве, дълъг и достоен живот, изпълнен с чудеса и смях!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.