Избрахте Андреа за “Изпълнител на месеца”!

 

През изминалия месец, едно име присъстваше в родните таблофи и социалните мрежи. Това е името на балканската звезда Андреа!

Певицата стана обект на недоброжелатели, които започнаха медийна атака срещу нея. Редица популярни вестници, сайтове и влогъри се изказваха неособено ласкаво по адрес на изпълнителката, но нека погледнем нещата от реалната гледна точка!

Ако Андреа трябваше да си плати за подобен мащабен PR, то певицата трябваше да отдели изключително голяма, може би шест цифрена сума! Уви, в опита си да ѝ извадят очите, те просто ѝ изписаха веждите..

Разбира се, балканската звезда не остана длъжна на всичката помия, която се изсипа по нейн адрес и ето какво сподели тя:

View this post on Instagram

Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! 😂 А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни,за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. 😂 Това разбира се не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви! Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, за да може и медийната група, която се занимава с мен да продължава да ме слага на корица. Усещам, че нямате търпение да пусна най-новата ми песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря! #HappyNation

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Мдааа, през изминалият месец Номември, името на Андреа бе дъвкано от малки и големи. Певицата бе най-коментираната жена в България! Всъщност, нека си признаем – тя бе най-коментираният човек в страна ни! Проблемите на държавата и всичко останало, някак остана на заден план. Браво Андреа! И ако си мислехте че звездата ѝ е залязла, фактите са такива че именно сега свети най-ярко!

Певицата представи дуета си с Крум “Мен ми стига”, който впечатли меломаните и няма нито един лош отзив. Е, Андреа липсва във видеото към хитовият сингъл, но песента е толкова докосваща, че сме склонни да го преглътнем!

Това далеч не е всичко, защото балканската звезда подготвя нов хит за меломаните, който е дело на композитора Оцко, с когото певицата показа през годините че са невероятен тандем!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.