2019-та бе една от най-силните години за Алисия!

 

Звездата на “Ара Мюзик” и “Фен ТВ”, може да смело да се похвали, че изпраща една от най-успешните си творчески години.

През септември, Алисия влезе в образа на ПРИНЦЕСАТА и цяла България гадаеше до последно, дали именно тя е участник в шоуто “Маскираният певец”! Макар и под маска, Алисия получи много комплименти от ПАНЕЛЪТ и от меломаните в мрежата, защото показа завидни гласови възможности. Всъщност, поп-фолк жанрът години наред бе оплюван, отхвърлян и поругаван. Алисия донесе победа не само на себе си като артист, а тя донесе победа с участието си в шоуто за целият жанр!

Дори успяхме да вземем интервю от Алисия през септември тази година! И да, тя е невероятен човек и още по-невероятен професионалист!

И докато всички се питахме, защо близо 8 месеца след “Запали” певицата нямаше нов проект, то тя изненада всички ни много приятно.

Първият проект на Алисия за 2019 година бе “Яка е жена ти” в колаборация със звездата на “Hit Mix Music” – Лорена. Изключително топло се прие проекта и за една вечер стана тотален хит. Дори спепели “Хит на лято 2019” в класация на Bgvipnews.eu.

Вторият проект на Алисия за 2019, отново бе колаборация, но този път с Борис Солтарийски. Песента “Няма упойка” също се нареди до най-слушаните парчета за 2019-та година и отново само за една вечер се превърна в тотален хит!

Третият проект на Алисия бе с младата надежда на поп-фолка и звездата на “Alpha Music” – Лидия. “Не ме наричай скъпа” отново предизвика невероятен интерес сред меломаните и отново стана хит за една вечер!

Четвъртият проект на Алисия, отново идва в колаборация, но този път с младата надежда на “Diamond Beat Peosuction” – Емрах Стораро. “Душо моя” бе изключително неочакван проект за меломаните и се прие много топло! И да, отново стана хит още от първата вечер!

Петият проект на Алисия, идва в колаборация с Ариа и отново изненада всички! “Кой” набира все по-голяма популярност и се превръща в едно от най-слушаните и предпочитани парчета за 2019 година.

И в последният ден от 2019-та година, премиера направи дългоочакваният проект на звездата на “Hit Mix Music” – Agathangelos, който идва с участието на Алисия. Макар и за малко, макар и накрая, тя внася нужната доза колорит в песента.

А само си помислете, в разгара на лятото дори се появиха нелепите спекулации, че ще спре да пее и ще остави кариерата си на заден план..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.