• сб. юни 22nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

3 празнични вдъхновения за вашата прическа от МАГАМА (Снимки)

ByПетър Ангелов

дек. 13, 2022

В последния месец от годината са събрани най-светлите и разкошни празници. Преливат дните от коледна украса и този невидим дух се разпространява все повече и повече, ден след ден, та чак до новата година! Блясъка в очите ни подхранен от хубаво вино и приятна компания ни дава още един повод да се погрижим за нас самите и да заблести и нашата прическа.
Искате да сте с оригинална визия на всеки празник? Това е по-лесно отколкото си мислите.
Консултантите от салон Магама ви дават няколко идеи как да постигнете това.

Бърз кок

Често празненствата се организират в последния момент и нямате време да си запишете час за фризьор, а не остава време дори да си навиете косата, за да има желания обем. За целта може много бързо да приберете косата на опашка и около нея да поставите един от страхотните ластици, които оформят богат кок. В над 16 различни нюанса, този аксесоар е страхотен вариант за празнична визия, която може да постигнете сами удома.

Разкошна дълга опашка

Колко често сте си мечтали да имате великолепна гъста дълга опашка? Но уви, вашата коса въобще не е такава? Решението е да си поставите опашка от естествен косъм, която също за минути ще преобрази вашата външност! Изберете своя цвят от голямото разнообразие, с които разполагат в обектите на Магама. Изкушаващи са и дължините и грамажите, от които може да изберете и на мига да се сдобиете с прекрасна прическа. Снабдена с шнолки за лесно закрепване и лента за покриване на ластика, вие ще очаровате с дълга естествена опашка на празничната вечеря или коктейл. Опашката може да накъдрите с преса за още по-голямо очарование и мечтан обем.

Бързи удължения за коса

Очарователната прическа може да е една уникална дълга коса на божествени вълни, които искаш да прегърнеш. Съгласни сме, че дългите коси винаги са привличали вниманието. Със своя обем и гъстота всяка дама ще се чувства специална. И ако се чудите как да се сдобиете с този разкош, то това не е тайна за никого. С няколко прекрасни удължения за коса на треси ще имате вашата мечтана коса. Тресите или “редовете”, както ги наричат нашите клиенти може да бъдат поставени временно само с клипси и така за няколко минути да имате дължината и обема за вашата прическа. Тези удължения може да поставяте когато пожелаете и след това да свалите и да носите при друг специален случай. Те са от естествен косъм и косата може да се оформя по ваше желание. Накъдрена изправена, на кок, опашка или сплетена всеки стил е възможен, а дължината може да е до 70 см. Какво по-хубаво от това да имате резервен план за празниците и да блестите с желаната от вас коса.

Дами въпреки натоварения график около предколедното пазаруване или грижата за семейството, винаги може да изпъкнете с неповторима прическа!
Аксесоари за коса, треси за удължаване на коса, стикери или кичури от естествен косъм ще откриете във физическите обекти на Магама или online на magama-shop.com

София Дамян Груев 46 0898777740

София Патриарх Евтимий 51 0898778137
София  Солунска 23 0898770058

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *