• пн. юли 15th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Adult swim анонсира глобалнатa премиерна дата за седмия сезон на награждаваната с Еmmy анимационна комедия „Рик и Морти“

ByПетър Ангелов

авг. 26, 2023

Adult Swim обяви днес, че седми сезон на Рик и Морти, хитовият анимационен сериал за възрастни, който разказва за безумните опасни приключения из цялата вселена на гениален учен-социопат и плахия му внук, ще има премиера по целия свят, включително в България, на 16 октомври в  HBO Max.

Седмият сезон на Рик и Морти, анимационният сериал, който се превърна в световен феномен, ще дебютира в над 134 държави на 38 езика, включително у нас с налични български субтитри.  

Рик и Морти е комедия №1 за телевизионното излъчване на трети, четвърти, пети и шести сезон в Щатите и се превърна в мултиплатформена сензация не само по телевизията, но и в дигиталните медии, игрите, предаванията на живо, търговията на дребно и преживяванията на феновете. Сериалът достигна над 19 млн. зрители за телевизионното си излъчване през 2022 г. в Щатите и остава топ поредица в щатската платформа Max за същия период. Анимационният сериал за възрастни се нарежда сред десетте най-популярни заглавия в услугата в HBO Max и в Европа. Рик и Морти е носител на две награди Еmmy за „Изключителна анимационна програма“ и в момента е номиниран за трета.

Случва се„, потвърди Майкъл Оувелин, президент на Adult Swim. „Благодарение на таланта на целия екип на шоуто, всички ние можем да се насладим на 10 нови епизода, които за пореден път вдигат летвата на комедията и анимацията. Този сезон доказва, че гениите, които работят по Рик и Морти, са само в началото на пътя си.“

Рик и Морти се завръщат и са повече себе си от всякога – седми сезон е и възможностите са безкрайни, а епизодите му са точно десет.

Всички предишни сезони са налични за гледане в стрийминг платформата HBO Max, заедно с други анимационни поредици за възрастни на Adult Swim – Самурай Джак, Първобитно, Зомби майка, Господин Пикълс, Пилето робот, Орденут на еднорога, Металокалипсис, Жилищен комплекс „В“, Живееш само веднъж, Тъка и Бърти, Приятел “ усмихни се“, Кралски Крекери, Рейнджър с орлово сърце, Бърдгърл и други.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *