• вт. юли 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

AL SHARIQIA – унисекс ароматът на Изтока

ByПетър Ангелов

сеп. 23, 2021

Днес ви запознаваме с един невероятен унисекс аромат от Парфюмериен бранд на годината 2021 Al Amar, а именно AL SHARIQIA.

AL SHARIQIA 100ml spray perfume

Открийте неустоимите чудеса на Изтока, научете тайните на природата и станете едно с вселената. Ароматът е символ на Изтока, носи в себе си усещането за различна култура. Al Sharqia е парфюм, който се основава на мириса на рози и портокал. Базовите му нотки са дървесни – агарови и ванилови.

Парфюмът се предлага в разфасовка от 100 ml в бутилка, чийто цвят започва с черното на нощта и се превръща в елегантно розово. Капачката е изработена от черно и сребърно. Бутилката е опакована в кутия с елегантно розов цвят, на фона на нюанси черно. Кутията е богато украсена с омагьосваща шарка, вдъхновена от нежността на снежинките.

ВРЪХНИ НОТКИ:   Портокал, свеж бор

СРЕДНИ НОТКИ:   Роза, теменужка, портокалови цветчета, анасон

БАЗОВИ НОТКИ:    Ванилия, боб тонка, кедър, сандалово дърво, агарово дърво

 

„Бъди пръв, посрещай предизвикателствата, бъди различен“

Това е мотото, което от далечната 1969 г. до днес олицетворява нестихващите усилия за постигане на успеха на бранда Nabeel.

Парфюми Nabeel

Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, които носят мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Nabeel. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесните ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Nabeel, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.

 

История на марката

Asghar Adam Ali (Al Attar) основава марката Nabeel през 1969 г. Старателните грижи, които полага за нея са като на баща към децата му – присъства във всички моменти и трудности към достигане на велики постижения.

Al Attar създава процъфтяващ бизнес чрез постоянство и усърдна работа, спазвайки строги стандарти за качество. Накрая постига мечтата си и създава едно съкровище – качествена парфюмерия, предназначена да както за мъже, така и за жени.

Започвайки от значението на думата „Nabeel“ на арабски „Благороден“, днес можем да заключим, че благодарение на визионерското управление на създателя си и последващите усилия на целия екип на Nabeel, името вече се е превърнало в символ на една процъфтяваща компания.

Продукти с марката Nabeel

Колекциите, които брандът Nabeel предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

Посетете уебсайта www.al-amar.bg и се потопете в магията на ориенталските аромати.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *