• вт. юли 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

CASABLANCA – спиращ дъха унисекс аромат от Al Amar

ByПетър Ангелов

юли 29, 2021

Открийте Mystique.

Казабланка е вдъхновена от спиращия дъха град, който се издига от пустинните пясъци носещ тяхното наследство. Когато носите Казабланка, вие ставате част от него. Неговата красота е неоспорима. Неговата елегантност е гарантирана. Легендата е вечна.

Казабланка се отваря със съблазнителен набор от зрели плодове, които ви въвличат в ароматен свят. Ябълки и грозде предлагат цвят, сок и сладост. Вие следвате примамливия им аромат към интензивния пачули и скъпоценния корен на ириса. Ароматът ви заобикаля като великолепието на града, който го вдъхновява: изобилие, богатство и величие. Това интензивно усещане се ускорява, докато не стане стабилен, златен барабан от чувствен мускус, дълбоки, сладки балсами и златен залез от кехлибар.

Casablanca е унисекс аромат. Той е идеален за летен ден.

ОТ АРАБСКИ ОЗНАЧАВА: Казабланка

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА CASABLANCA

Парфюми Swiss Arabian
Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.


SWISS ARABIAN НАСЛЕДСТВО, КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ПОЧТИ ПОЛОВИН ВЕК
Историята на Swiss Arabian е очарователна приказка, която продължава повече от 40 години. Този пионер в арабските парфюми е основан през 1974 г. от г-н Хусейн Адам Али, млад мъж-мечтател от Йемен с богатство от знания и дълбока страст към парфюмерията.


Продукти с марката Swiss Arabian
Колекциите, които брандът Swiss Arabian предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *