• чт. мар. 28th, 2024

CHALLENGE M и CHALLENGE W – нови аромати от Al Amar

ByПетър Ангелов

сеп. 5, 2021

Два нови аромата в богатата гама от ориенталски аромати в магазините и сайта на Al Amar. CHALLENGE M и ароматът за мъже, а CHALLENGE W е предложението за дамите.

CHALLENGE M – 100ML

Challenge за мъже

Винаги побеждавай

Challenge е парфюм за мъжа, за когото няма пречки по пътя към успеха. Когато посяга към Challenge, той знае, че с този аромат показва на света своята сила и решителност. Ароматът на Challenge се разгръща с успокояваща хармония от освежаваща мента, обединена с тръпчивите и пикантнш ароматш на лимон, пипер и здравец. Класически мъжки акорд на лавандула завършва предствянето. Сърцето на аромата е топла, пикантна територия, създадена от нотките на канела и кардамон. Ароматният център се развива върху основа от дървесни нотки, подсказващи за силата на човека, който го носи. Ухание на кедър и сандалово дърво оставят дълготраен знак, така че никой да не може да забрави деня, в който ви е срещнал.

Връхни нотки:          лавандула, лимон, здравец, мента

Средни нотки:         канела, кардамон

Основни нотки:       кедрово дърво, сандалово дърво

CHALLENGE W – 100ML

Challenge за жени

Винаги побеждавай

Дамският аромат Challenge е вдъхновен от жената, която успява да бъде най-добрата във всичко, която винаги побеждава. Нейната сила и нейната красота са в основата на всичко, което тя прави, а Challenge е нейният парфюм. Ароматът Challenge за жени се разгръща с вълнуващи цитрусови нотки, в израз на желанието за живот и оптимизъм. Пищни плодови нотки се вливат в сърцето на аромата: зряла смокиня, сочна кайсия, слънчево грозде и скъпоценни мъниста от зрънца на нар. Ярки, цветни и живи аромати, точно като жената, която ги носи. Топлината на ванилия придава на плодовите ухания примамлив и съблазнителен завършек, като нежно и меко рамкира ароматния разказ за красота и чувственост, покрили дух от чиста сила.

Връхни нотки:      портокал, лимон, бергамот

Средни нотки:     смокини, кайсия, грозде, нар

Базови нотки:      амбра, мускус, ванилия

SAPIL

    Разнообразен избор от парфюми, дезодоранти, спрей за тяло и подаръчни комплекти. Аромати, подходящи както за него, така и за нея. Безценни подаръци на достъпни цени.

SAPIL Парфюми
    Влезте в царството на омайващите дълготрайни аромати, които ви очакват!
    Колекцията от парфюми на Sapil за мъже е класическа стилна комбинация, която се състои в аромата на лавандула, примесен с дървесни нотки. Олицетворение на мъжкото присъствие, парфюмите изразяват категорично и уверено поведение на атрактивност и адреналин. Съставките в парфюмите подчертават мъжкото любопитство неуморно да опитват нови предизвикателства. Страстното представяне е мостът между базовите нотки на ароматите и импулсивния мирис на природа.
    Ароматите за мъже оставят следа от мускус, който е символ на сериозно присъствие. Динамиката на бранда изразява новата ви идентичност.

    Колекцията на Sapil за жени е разработена от безценните флорални аромати на богат мирис на рози, жасмин, мед, ванилия и чувствено присъствие на дървесни нотки, иланг-иланг и трайни масла. Уханията на парфюмите са плътни и чувствени, с подчертана идентичност. Характеризират модерната жена, която живее на пълни обороти.
    Идеята за женственост е създадена чрез невероятно сполучливото съчетание на скъпите съставки, вложени в различните аромати.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОСЕТЕТЕ УЕБСАЙТА НА AL AMAR – WWW.AL-AMAR.BG

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *