• вт. юли 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Faces and Brands Awards 2023 събира най-популярните личности и бизнеси в България

ByПетър Ангелов

сеп. 13, 2023

Събитието има за цел да събере на едно място известни и популярни личности както от светския и лайфстайл живот така и от различни сфери на бизнеса. Красиви статуетки ще бъдат раздадени на най-красивите, популярни и доказали се лица през годината.

Брандове от цялата страна ще грабнат приза и заслужено ще вземат своята награда в различни категории. Интересна е комбинацията на най-разнообразни и ембелматични личности, които ще присъстват на събитието заедно с млади лица със засилен интерес в социалните мрежи, телевизиите и музиката.

Ива Атанасова, която от години организира събития, на които присъстват куп звезди този път е решила да съчетае бизнеса с шоу-бизнеса в едно. Предимството на тези събития е ползата от комуникация между компаниите (брандовете) и лицата (популярните личности). По между си, хората биха си били полезни по един или друг начин.

Имиджовите награди винаги са в полза на фирмите и лицата. Те представляват на първо място интерес, вдъхват доверие в клиента, защото всеки иска да е при най-добрите.

Популярността на подобен тип събития е важна част и ключов момент. Снимките, видеата и пиара помагат да се подържа интереса на лицето или бранда.

Очакваме ви на 20 ти септември от 19:30 часа на официалната церемония в Гранд хотел Милениум, 1 ет. Игрален комплекс Palms Royale Sofia  – Black and White. Дрес код за събитието: черно и бяло 

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *