• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

foodpanda България е финалист във Forbes Business Awards 2021

ByПетър Ангелов

апр. 12, 2021


foodpanda България достигна до финалната фаза на Forbes Business Awards 2021, където ще се бори за първото място в категорията „Иновативна компания“.

През последните месеци технологичния бранд постигна изключителни постижения в сферата на иновациите и развитие на платформата. Днес, foodpanda е най-утвърденият лидер за поръчки и доставки, както и технологична компания, предлагаща иновативни решения за своите партньори, с активни над 2500 ресторанта в 67 града.


Успешен ход бе развиването, за първи път в България, на следващото поколение електронна търговия – Q- commerce, както и имплементирането на новата категория „Магазини“. Освен ръст на ресторанти, foodpanda предприе важната стъпка да добави секция „Магазини“, с активни над 500 обекта. В този си вид, секцията на магазините в платформата на foodpanda в България се очертава като най-развитата в групата брандове на Delivery Hero.


Q- commerce търговията, под формата на ултра бързи доставки, пък даде възможност на клиентите да поръчват всичко необходимо за бита и дома, от хранителни стоки до цветя и техника, които да бъдат доставени в рамките на час. Достъпността и рентабилността се постигат чрез технология, автоматизация и подбор на данни с цел подобряване на потребителското преживяване. Това превръща Q- commerce във функция, която води до по-голяма удовлетвореност на клиентите и по-голям ръст на поръчките.
Основни фактори за успеха на компанията и лидерската и позиция са: изобилието от ресторанти и магазини, както и партньорството с вериги магазини като dm, Kaufland, Fantastiko, Hippoland, Decathlon, Техномаркет и други.


Други фактори са бързата доставка, качественото обслужване на клиенти и подобрената функционалност и интерфейс на приложението и сайта. Клиентите получават динамични срокове за доставка, които отчитат подготовката на храната и времето за достигане до желаното от тях място до последната минута.


2020 година бе година на предизвикателства и изпитания за много бизнеси, но за foodpanda България бе година на възможности и имплементиране на иновативни начини на работа, които да постигнат още по-успешни резултати и през следващите години.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *