• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Good Girl Carolina Herrera – изящество и неподправен стил в една изискана бутилка

ByПетър Ангелов

фев. 2, 2022

Ако някой ви попита кой е най-популярният и различим дамски парфюм, какво бихте отговорили? Със сигурност водещ елемент в отговора ви би бил ароматът на есенцията и това доколко той е лесно разпознаваем и добил огромна популярност сред клиентите. Разбира се, друг важен елемент би било и лесното разпознаване на флакона сред морето от разнообразни продукти и артикули, предлагани на пазара. Е, вероятно няма да е особена изненада, ако кажем, че такъв аромат категорично съществува – Good Girl Carolina Herrera с лекота съчетава страхотно съдържание и флакон, който безпогрешно бива разпознат сред множеството.

Модната къща Carolina Herrera в продължение на дълги години успешно изгражда своята естетична империя, ориентирана в направата на повече от страхотни модели дрехи, аксесоари и ухания. Не е никак изненадващо, че веднъщ щом дадена марка добие световна популярност, се ориентира към лансирането на собствено благоухание. Измежду парфюмните предложения на марката категорично се откроява Good Girl – иконичният парфюм-обувка ударно навлезе в парфюмния пазар и за отрицателно време успя да завладее сърцата на милиони дами по света. Ето на това казваме свръхуспешна формула за лансирането на даден артикул.

На пръв поглед, разбира се, биваме привлечени от флакона на аромата – формата на висока обувка на ток загатва, че есенцията определено е създадена и посветена на свръхелегантните дами, които държат на стила и визията си. Оставаме с усещането, че акордите на съдържанието ще бъдат елегантни, много интензивни и загатващи за страхотен стил. И, разбира се, в никакъв случай не сме неприятно изненадани – нотките в уханието са точно такива, правещи аромата може би една от най-подходящите есенции за модерната, динамична дама, вирееща в забързания и предизвикателен мегаполис.

По отношение на съдържанието отбелязваме, че дизайнерите на парфюма са спазили пирамидалната структура, така популярна през последните столетия от създаването на ухания. Връхни, средни и базови нотки се редуват в проявлението си, запечатвайки се върху кожата в продължение на часове. Основната интензивност на уханието се придава от присъствието на кафе, бадеми и какао – чувствена и съблазнителна ароматна формула, покоряваща сърца.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *