• пт. мар. 29th, 2024

ISIC Bulgaria предлага -10% отстъпка за козметиката на Biofresh

ByПетър Ангелов

авг. 2, 2021

От социалните мрежи на Biofresh и ISIC Bulgaria стана ясно, че между козметичен бранд номер едно в България и притежателите на картите ISIC Bulgaria са официални партньори.

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАК МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ОТСТЪПКАТА

Biofresh е българска козметична компания, основана през 2000 г. в гр. Пловдив. Нейният фокус, вече в продължение на 20г., е производсвото на натурална бяла козметика с високо съдържание на етерични масла и естествени активни съставки. Те действат заедно за да повлияят максимално последиците от стареене на кожата, както и други специфични кожни проблеми. В продуктовата гама присъстват също продукти за тяло и коса, както и няколко подбрани аромата.

Студентски и младежки идентификационни карти (СМИК) е дружество с ограничена отговорност, създадено през 2013 г. Основна цел на СМИК ООД е да подпомага развитието на младите хора и академичната общност в България на всички нива и с всички средства. Фирмата е единствен лицензиран представител за територията на България на ISIC Association и European Youth Card Association (EYCA), който разпространява международните карти ISIC (International Student Identity Card) в превод Международна студентска лична карта, ITIC (International Teacher Identity Card) в превод Международна преподавателска лична карта и EYC (European Youth Card) в превод Европейска младежка карта.

ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.

СМИК ООД реализира академични, финансови и комерсиални ISIC, EYC и ITIC ко-бранд партьорства. Съвместно с банка ДСК, СМИК издава ко-брандираните DSK ISIC и DSK ITIC дебитни и кредитни карти. Фирмата работи в партньорство с 27 български университета, въвели ко-брандираните DSK ISIC UNI и ISIC UNI карти като официална студентска лична карта на университета.

Предметът на дейност на СМИК включва:

  • Развитие в България на мрежа за намаления за студенти, младежи и преподаватели в областта на културата, образованието, настаняването, пътуванията, спорта, социалния живот и др. Фирмата поддържа и промотира над 1 500 специално договорени студентски, младежки и преподавателски преференции в България;
  • Присъединяване на българската мрежа за намаления с ISIC, EYC и ITIC картите към световната система на националните мрежи за намаления;
  • Реализиране на ко-бранд партньорства с български университети;
  • Реализиране на ко-бранд партньорства с финансови и търговски организации;
  • Реализиране на проекти по програми на Европейския съюз с цел подпомагане на учащите, младите хора и преподавателския състав;
  • Реализиране на съвместни проекти с български университети за подобряване на качеството на административните услуги и инфраструктурата в университетите.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *