• пт. мар. 29th, 2024

LAST CHERRY – новото попълнение към LIMITED BLEND на REFAN

ByПетър Ангелов

апр. 13, 2021

Много скоро, серията LIMITED BLEND на REFAN, ще се сдобие с нов представител. Името на аромата е „LAST CHERRY“ и неговата премиера се очаква с трепет от многобройните почитатели на българският бранд.

Повече за LIMITED BLEND от REFAN

Бутикова колекция от изискани парфюмни аромати, уловили силната емоция на важни моменти от живота, вълнения от неочаквани срещи, невероятни места, загадъчни събития от динамичния и непредсказуем съвременен свят.
Това са дълготрайни и интензивни парфюми с богат мирис и състав, разнообразие от скъпи и натурални ухания, ценни суровини от целия свят, изразяващи силата и величието на природата.
Те създават някаква особена атмосфера, мистична близост и пулсираща енергия с контрастни парфюмерийни акорди – плодова свежест и пушечни ноти, огън и лед, мирис на страст и екзотика, пикантни подправки, еротична кожа.
Акцентирана флорална свежест на сладък жасмин и сантал от Индия, подчертани дървесни ноти на индонезийско пачули, ветивер от Хаити, кипарис от Италия, топли балсамични ноти от Изтока, лабданум от Испания, кедър от Мароко, мирис на страст и екзотика, мускус и ванилия от Мадагаскар.

Още с анонса на продукта в социалните мрежи, дами и господа признават че нямат търпение да го добавят в колекцията си от аромати LIMITED BLEND на REFAN.

https://www.instagram.com/p/CNc4RobApOk/?igshid=akwevcam5qe9

Магнетично ухание на черешови цветчета, турска роза и жасмин самбак.Паралелно присъствие на костилка,бадем, балсамична плътност,загатнати подправни ноти,топла ванилова сладост и меки дървесни ноти. Потопете се в един приказен и завладяващ свят с новият аромат „LAST CHERRY” от серия LIMITED BLEND.

Категория аромат на парфюма: Цветист, плодов

Връх: черна череша, черешов ликьор, горчиви бадеми

Сърце: сироп от череши, турска роза, жасмин самбак

База: перу балсам, канела, ванилия, кедър пачули, карамфил, сантал

Продуктът ще бъде достъпен на този линк REFAN LIMITED BLEND LAST CHERRY.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *