• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Фенове: Мария, липсваш ни

ByПетър Ангелов

авг. 18, 2020

Мария.. Всъщност, как да я представим? Тя е емблема за поп-фолка и нейната звезда няма да угасне никога.

Показател за това е, че след като изненадващо обяви че прекратява музикалната си кариера, феновете на поп-фолка изказаха изключително големи суперлативи и похвали за Мария.

Певицата има изключително богати и разнообразни музикални проекти. Едни от от най-добрите балади и купонджийски парчета са именно на нея. Видеоклиповете на Мария винаги са били на най-високо ниво, а за безупречният външен вид на певицата, няма какво да кажем! Факта че е печелила „Модна икона на годината“ многократно, говори само по себе си.

Макар да е минало съвсем малко време откакто Мария прекрати музикалната си кариера и вече не е част от фирма „Пайнер“ и проектите ѝ не се ротира по телевизия „Планета“, меломаните тъгуват за своята любимка.

„Мария, върни се! Липсваш ни!“

„Не мога да повярвам, певицата с която израснах се отказва..“

„Ще ни липсваш, но те подкрепяме“

И това са само малка част от коментарите на феновете, които няма да спрат да подкрепят своята любимка. Те с нетърпение очакват новите начинания на Мария, а до тогава – слушат незабравимите ѝ хитове в официалния YouTube канал на телевизия „Планета“ и фирма „Пайнер“ -PlanetaOfficial.

Ето и нещо направено от фенове, които са събрали почти всички песни на Мария.

https://youtu.be/0xys_zmJzHY

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *