• пт. мар. 29th, 2024

Мария Котузова: Най-доброто тепърва предстои (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

авг. 15, 2020

Днешното интервю е с една от най-красивите телвизионни водещи от ефира на росните телеизии, а именно Мария Котузова от “DSTV”. Какво сподели тя пред мен за работата ѝ в телеизията и за личните ѝ неща, можете да прочетете в следващите редове!

Мария Котузова празнува рожден и име ден на един от най-големите християнски празници, а именно “Голяма Богородица”.

Петър Ангелов: Мария, здравей, надявам се, че те намирам в добро здраве и състояние. Как си, какво ново около теб?

Мария Котузова: Здравей на теб и на всички читатели на Bgvipnews!

Петър Ангелов: Ти си една от най-колоритните тв водещи,разкажи как се отрази цялата ситуация на телевизионния бизнес?

Мария Котузова: Благодаря много за комплимента, а ситуацията в страната както навсякъде, така и при нас се отрази неблагоприятно.

Петър Ангелов: А самата ти ,как прие противоепидемичните мерки?Спазваше ли ги?И на какво мнение си за решенията взети от правителството?

Мария Котузова: През цялото време спазвах и продължавам да спазвам всички мерки за сигурност и смятам, че правителството овладя ситуацията навреме и се справихме много добре с разпространението на вируса спрямо другите държави.

Петър Ангелов: Къде би избрала да почиваш?Би ли избрала да подкрепиш родния туризъм?

Мария Котузова: Всяка година избора ми за лятна почивка е бил на българското черноморие. Обичам и подкрепям България и туризма в нея. Курортите, които избрах и тази година са любимият ми Созопол и Свети Влас.

Петър Ангелов: Какво прави ти,докато беше в период на изолация и на какво те научи тя?

Мария Котузова: По време на самоизолацията наблягах на ученето, тъй като ми предстояха изпити в университета и междувременно ходим на работа при строги противоепидемични мерки за сигурност.

Петър Ангелов: Интервюто ми с теб излиза на един от най-големите християнски празници,а именно Голяма Богородица ,който е твой личен празник.Какво е за теб този празник?

Мария Котузова: Почитам този християнски празник, не само, защото съм родена тогава и празнувам имен ден. Отбелязвам всяка година празника си с своите близки, роднини и приятели.

Петър Ангелов: Как би се описала с три думи?

Мария Котузова: Силна, позитивна и отговорна.

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5години?

Мария Котузова: Здрава, щастлива, влюбена, все така решителна и много успешна.

Петър Ангелов: Каква е 2020г.за теб?

Мария Котузова: Странна, но смятам, че най-доброто тепърва предстои.

Петър Ангелов: Много често се е случвало да се обаждат пияни хора в ефира на телевизията ,в която работиш.Как се справяш с тях и помогна ли ти ,за справяне в такива ситуации в реалния живот?

Мария Котузова: Преди работата ми в телевизията не съм изпадала в подобни ситуации, но според мен качеството ми да комуникирам с хората и това, че съм широкоскроена допринасят за преодоляване на такива неловки ситуации! (смее се)

Петър Ангелов: На какво те научи телевизията?Какво ти даде и какво ти взе?

Мария Котузова: Телевизията ме научи на много. Създадох много истински приятелства, обогати ми се музикалната култура, техническата грамотност и преодолях срама пред камера. А като минус за сега нищо не мога да отбележа.

Петър Ангелов: Благодаря ти за страхотното интервю,пожелай нещо на себе си и на нашите читатели?

Мария Котузова: Благодаря ти и аз. Честит празник на всички празнуващи християни днес, именници и рожденници. Пожелавам на себе си и на читателите Ви здраве, повече позитивизъм и късмет в живота.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *