• чт. мар. 28th, 2024

Преди броени часове се състоя откриването на първия магазин в столицата на популярния испански моден бранд „Mod Wave Movement”. Откриването бе насрочено на 03.05.2022г. и предизвика истински фурор.

Събитието се състоя на улица „Съборна” 7, където се намират и магазините на водещи световни марки. На откриването присъстваха близки и приятели на двете собственички и ексклузивни представители на бранда за България – Меги Петрова и Зори Николова, които бяха изпипали всичко до абсолютно съвършенство. Собственичкитe на бранда и организаторката на събитието Цвети Разложка влязоха в ролята и на живи манекени на витрината на магазина. Разбира се, звездно присъствие също не липсваше, защото брандът „Mod Wave Movement” има доста фенове от България, които вече ще могат да се докоснат до любимите си модели в магазина на марката. Сред гостите бяха забелязани и адв. Биляна Тончева, Ирина Папазова, проф. Любомир Стойков, Мисис България Мира Стоянова, Александра Кашкина, Силвия Чалъкова, Мисис България Марина Цветанова и куп други популярни личности и бизнесдами.

На откриването имаше и специално модно ревю, на което беше демонстрирана част от актуалната колекция за сезона, а гостите бяха повече от впечатлени.

Както повелява събитие от такъв характер, и това имаше дрескод. Разбира се, той бе просто усмивка и добро настроение, които не липсваха, защото, както споменахме, официалните вносителки и собственички на бутика се бяха погрижили нищо да не липсва на гостите и ги смаяха с изумително ревю.

Организатори бяха Цвети Разложка и Християн Гьошев, а официалните медии, които отразиха събитието, бяха Code Fashion TV и Vibe photography.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *