• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Наката: Бих татуирал Ариана Гранде (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

авг. 1, 2020

Представям ви първото интервю на Bgvipnews.eu с най-добрият татуист на България, Атанас МайсторовНаката. Какво сподели той, как му се е отразила пандемията и спазвал ли е мерките, можете да прочетете в следващите редове!

Петър Ангелов:  Здравей! Първо искам да те поздравя за изключително големият професионализъм. Правиш не просто татус, а създаваш изкуство! Как се запали по татуировките?

Наката: Благодаря за поканата. От дете рисувам. Самоук съм, но баща ми също притежава талант, който се предаде по наследство. По татуировките се запалих още, когато бях в гимназията. След като завърших обаче, реших да запиша висше образование. Учих интериорен дизайн в НБУ. Не го почувствах, като моя професия. Съответно през 2012та година, се захванах усилено с татуировките и така и до днес.

Петър Ангелов:  При теб идват голяма част от популярните личности за татуировки.. Разкажи ни малко, капризни ли са, носят ли на болка?

Наката: Да, така е. Татуирал съм, доста известни хора от България и не само. В интерес на истината, в началото избягвах да работя с тях, именно поради тази причина. В последствие обаче се оказа, че греша. С тях се работи много лесно, не са капризни и са отворени за мои идеи и предложения. Всичко започна от най-добрият гримьор в България – Цецо Андреев. С него стартирахме доста проекти за татуировки, на различни места по тялото. След него, доста други популярни личности изявиха желание и в последствие станахме близки и добри приятели с доста от тях.

Петър Ангелов:  Въсшност, кои популярни личности си татуирал?

Наката: Много са, с риск да пропусна някой: Мария, Диона, Андреа, Галин, Гери-Никол и други.

Петър Ангелов:  За никого не е тайна, че си участвал и печелил редица ко курси за татуси.. Чувстваш ли се оценен?

Наката: Да, чувствам се оценен и то на световно ниво. Печелил съм едни от най-големите и трудни тату фестивали на планетата. Някои от тях са: Берлин, Дортмунд, Франкфурт, Хамбург, Амстердам, Копенхаген, Брюксел, Рим, Венеция и много други. При някои от тези форуми, се участва само с лична покана и често се събираме едни от най-добрите майстори в света. Друг път,(както беше в Дортмунд 201-7та) организират най-голямото събитие за татуировки в света и само участващите татуисти са над 2000. Отделно има и много други хора, като обслужващ персонал, десетки хиляди посетители и тн.

Петър Ангелов: Неотдавна, стана жертва на хакерска атака. Профилът ти в социалната мрежа  Instagram бе откраднат и сега си с нов. Разкажи ни малко за случая.

Наката: Беше доста нелепа ситуация. Хакери атакурат постоянно доста профили, най-често по-развити с добър трафик. Има допълнителни защити, които всеки може да направи, за да се предпази. Аз съответно, не ги бях направил и станах поредната жертва.  Съветвам хората, да бъдат по-внимателни. При мен загубавата беше голяма, понеже развивах профила си близо 5 години и в него беше съхранена цялата информация относно развитието ми в кариерен план. Всяко мое постижение, уважението на колеги от цял свят, както и контакти с клиенти и студиа по всички краища на света. Това се гради с години и боли много, когато го изгубиш.

Петър Ангелов: Остава ли ти време за личен живот? Питам те, защото си най-добрият татуист в България и вероятно графикът ти е пълен..

Наката: Страхотен въпрос! Буквално хиляди са желаещите да се татуират. Не бих искал да откажа на никой, но просто е невъзможно, дори да отговаря на всички съобщения. Именно поради което, работя с определени хора, стари клиенти и приятели. Така намирам време и за себе си.

Петър Ангелов:  Разкажи ми забавна случка, която се е случила докато си правил татус.

Наката: Забавна случка точно, не мога да се сетя. Но съм правил странни татуси. Например, през 2014-та, когато за първи път напуснах България. Тогава отворих мое студио в Мюнхен(Германия). Дойде клиент от Хърватия и поиска да си татуира наргиле. Нямаше други татуси и искаше това да е единственият му.

Петър Ангелов: Няма как да не те попитам за COVID-19.. Какво е мнението ти по темата? Спазваше ли мерките?

Наката: Разбира се! През карантината не съм работил, а в момента се спазват всички предпазни мерки.

Петър Ангелов: Отрази ли се на работата ти извънредното положение и на какво те научи самоизолацията?

Наката: Не мога да кажа, че се е отразила зле. Аз съм перфекционист и работохолик. Имах нужда от почивка, пътувам доста и работя не само в България. Пандемията беше добра причина да си дам малко почивка. Време за семейство и приятели. Това, на което ме научи и мисля не само мен е, че човек трябва да се радва всеки миг, на малките неща и не обръща внимание толкова на материалната суета, която все повече ни залива.

Петър Ангелов: Има ли популярни личности, които би искал да татуираш? И ако да, кои са те?

Наката: Определено! Ариана Гранде е фен на татусите и има доста по тялото си, мисля няма да я разочаровам, дори съм и измислил няколко проекта. Един колега от Лос Анджелис, ме покани на фестивала, които организира там. Той вече татура – Скалата, така че защо не и аз Ариана? (смее се)

Петър Ангелов:  Как се виждаш след пет години?

Наката: Надявам се щастливо женен, а защо не и с деца. Обожавам децата, те са най-голямото щастие на света!

Петър Ангелов: Благодаря ти за страхотното интервю. Пожелавам ти да бъдеш все такъв профионалист и да достигаш нови и нови върхове! Пожелай нещо на нашите читатели!

Наката:  И аз благодаря за поканата отново! Пожелавам им, да мечтаят и материализират мечтите си! Човек е толкова голям, колкото са мечтите му!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *