• чт. мар. 28th, 2024

Nude Aesthetic Center става на една година

ByПетър Ангелов

мар. 10, 2022

Само за една година, Nude Aesthetic Center успя да се превърне в любимо място за красота на хиляди мъже и жени, които искат най-доброто за себе си и не правят компромис с качеството.

С екипът си от професионалисти, Nude Aesthetic Center си спечели и редовни клиенти от родният шоубизнес. Такъв е случаят и с красивата телевизионна водеща Мария Котузова, която има много високо мнение за Nude Aesthetic Center и разкри с какво естетичният център се отличава от други.

„Nude Aesthetic Center ме спечели с това, че винаги ме посрещат със същата усмивка, както при първото ми посещение в салона. В комбинация с приятната атмосфера, индивидуалният подход и отношение към всеки клиент, компетентността, екипът от професионалисти и високото качество на продуктите с които работят – те са ненадминати! Пожелавам им от сърце да бъдат винаги номер едно и още много успешни години.“

Високо мнение за Nude Aesthetic Center изказа и младият но много талантлив изпълнител, текстописец и продуцент – Andro In the Building.

„Nude Aesthetic Center – там където те посрещат с усмивка и изпращат с резултати!“ – така, ясно и категорично Andro оценява много високо естетичният център.

Нашият екип също пожелава на Nude Aesthetic Center още безброй доволни клиенти и винаги да бъдат първи във всяко едно отношение. Ако все още не сте посетили Nude Aesthetic Center, направете го сега! Центърът за красота се намира на булевард Мадрид 58. Можете да се свържете с тях и на телефон: 089 989 9744

Последвайте Nude Aesthetic Center в социалните мрежи:

Facebook
Instagram
Website

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *