• пт. мар. 29th, 2024

RA MUSIC – новият музикален лейбъл на Емануела, Александър Попов и Петър Петров

ByПетър Ангелов

юни 23, 2022

Безспорно един от най-успешните тандеми в поп-фолк жанра е именно този между Емануела, Александър Попов и Петър Петров. Тримата създадоха безброй хитове, които се пеят от малки и големи.

Е, сега е време за еволюция, която премина в създаването на „RA Music“ – музикалният лейбъл на топ тандема, който ще вложи цялата си енергия и ще продуцира изпълнители.

Първите такива да Вая и Киара, които ще представят първите си песни като част от „RA Music“ много скоро. Интересен кадър в социалните мрежи на лейбъла предизвика истински фурор, защото на него се виждат мегазвездата Емануела в компанията на двете попълнения на „RA Music“.

Дали става дума за трио между Емануела, Вая и Киара или това е просто кадър от фотосесия, предстои да разберем. Можем обаче смело да кажем, че двете момичета са попаднали на правилното място и успехът им е повече от гарантиран.

Всички проекти продуцирани от „RA Music“ ще правят своята премиера в официалния YouTube канал на лейбъла – RA Music. Какви ще са те, предстои да разберем много скоро.

Абонирай се за канала на „RA MUSIC“

Снимка: Иван Стефанов

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *