• пт. мар. 29th, 2024

Sara Sweidan отбелязва своя рожден ден

ByПетър Ангелов

ян. 29, 2021

Днес, рожден ден празнува една от най-талантливите и предпочитани дизайнерки от България, а именно очарователната Sara Sweidan.

Както всички сте запознати, „Sara Sweidan“ е и едноименния бранд, на красивата и талантлива дизайнерка. Нейните корени са изключително интересни, защото бащата на Сара е сириец, а майка ѝ е българка. Дизайнерката е споделяла в не едно и две интервюта, че е избрала да се развива тук, в България. Дори ателието ѝ се намира в столичният мол „Paradise Center“. Това е и най-луксозното и шикозно шивашко ателие в столицата! За да създаде своят бранд, Сара се вдъхновява от страстта си към пазаруването и модните тенденции.



Брандът „Sara Sweidan“ се отличава с висококачествени платове, внос от Италия. Мечтае да участва в седмицата на модата в Милано, но заради обстоятелствата и обстановката с COVID-19, това не се случи през 2020-та година. Нашият екип би бил изключително щастлив, модната диктаторка да вземе участие в седмицата на модата, защото го заслужава! Брандът „Sara Sweidan“ се слави с перфектна кройка и уникален дизайн! Именно това, прави „Sara Sweidan“ предпочитан бранд от родни знаменитости и от всяка една дама, която умее да изразява себе си. Дрехите са ежедневни, но с подходящите обувки и аксесоари, стават идеални за партита.

Сара е носителка на престижната награда ,,Знаменитост на годината”2020 в категория ,,Дизайнер”

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *