• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

„The Green bear“ – новият хит сред българските знаменитости

Най-важна за родните известни личности е тяхната визия. Те непрекъснато изпробват нови и нови продукти, за да подобрят здравето и фигурата си. Работят с външността си и затова искат винаги да изглеждат перфектни и неотразими. Често споделят със своите фенове тайните и методите си за поддържане на здраво тяло, гладка кожа и стройна фигура. Но винаги са искали да открият магическата формула, с която не просто ще изглеждат добре, но и ще се чувстват тонизирани и щастливи.

Тази формула вече е открита и се казва „The Green bear“. Това е новият здравословен бранд, който напоследък стана хит сред българските випове. Десетки наши знаменитости вече му се доверяват и резултатите са налице. „The Green bear“ предлага чайове, разработени изцяло от натурални съставки. А съвсем скоро ще бъдат пуснати в продажба и други здравословни продукти на бранда, сред които ядки, масла и протеинови десерти.


Чайовете обаче са основният акцент на „Тhe Green bear“. Инстаграм вече е залян от снимки на звездите със здравословните напитки. Те говорят за ползите от тях, снимат приготвянето на чайовете и показват резултатите от редовния им прием. Риалити звездата Джулиана Гани, специалистът по здравословно хранене Илиян Найденов, актрисата и модел Калина Кузманова, моделът Златка Райкова, актьорът и каскадьор Димитър Илков, моделът Велина Узунова, дрифтърката Ива Русинова, моделът и ТВ водеща Маги Сидерова, лудият репортер Даниел Петканов, актрисата и модел Александра Петканова, Мисис България 2019 Марина Риналди са само част от звездите, доверили своето здраве и прекрасния си външен вид на „The Green bear“.

„The Green bear“ предлага асортимент от пет чая. Всеки от тях е разработен от висококачествени билки, отгледани по българските земи, и има специално предназначение.

„SLIM BEAR – DETOX TEA“ е предназначен за тези от вас, които искат да изчистят организма си от вредните токсини, да влязат във форма и да отслабнат.

„IMMUNE BEAR – IMMUNE BOOSTING & ANTI-COLD TEA“ пък е за онези, които имат нужда да заздравят имунитета си, за да преборят вирусите и настинките.

„MAMA BEAR – PREGNANCY TEA“ е специалното предложение на „The Green bear“ за бременни. Той облекчава стреса и неприятните симптоми на бременността и дава на майката и плода всички хранителни вещества, витамини и минерали, от които се нуждаят.

А „BABY BEAR – BREASTFEEDING TEA“ е разработен специално за кърмачки, за да подсили производството на кърма и да подобри качеството ѝ.

Последното предложение в асортимента на „The Green bear“ e „STRONG BEAR – MEN’S TEA“ – за всички мъже, които искат да имат забележителна физика и неизчерпаема сила, издръжливост и енергия.

Линк към сайта на The Green Bear: https://thegreenbear.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *